A Nyilasnak köszönhetően ez a Telihold erős rezgéseket nyer a Tűz elemből, éppen ezért befolyásoló hatással lesz az új projektekre, a tartós tevékenységekre, a nagyobb erőfeszítést igénylő tervekre.

Kos

Már 5-6 nappal a Telihold előtt a Kos nagyon feszült lesz, mivel fontos döntéseket kell meghozzon, és a mostani energiák minden cselekedetére hatással lesznek. Úgy érzi, túlságosan felgyorsultak körülötte a dolgok, éppen ezért néha nehezen tud dönteni, és emiatt könnyen kibillen a belső egyensúlyából. Számos problémával szembesülhet, amit nem lesz könnyű megoldani. A legfontosabb most a kitartás és a türelem.

Ikrek

Az Ikreket igen erősen érinti a május 26-i Holdfogyatkozás. Konfliktusokkal, félreértésekkel és veszteségekkel kell megküzdenie. Elsősorban a kommunikáció lesz most egy kicsit nehezebb az Ikrek számára, és ez a probléma az új befektetéseket, a projekteket és egy rég tervezett utazást is érinthet. Türelemmel ki kell várni, míg elmúlik a vihar, nem szabad most elhamarkodott döntéseket hozni.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Oroszlán

Családi vagy párkapcsolati problémákkal kell megküzdjön az Oroszlán csillagjegy szülötte, a konfliktusok pedig nem fognak egyik napról a másikra megoldódni. Egy kis türelemmel, diplomatikus hozzáállással vagy egy romantikus vacsorával minden megoldható. Nem lesz nehéz kiengesztelő ajándékot találni a partnere számára, csak egy kicsit figyelmesebbnek kell lenni. Az is megtörténhet, hogy egy régóta aktuális beszélgetést kell lebonyolítson most a kamasz gyermekével.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X