Az asztrológusok szerint a jelenlegi életünk nem az első és az utolsó, és ezt érdemes elég komolyan venni. Véleményük szerint az elmúlt életeink eseményei elpusztíthatatlan nyomokat hagytak, és ez megmagyarázhatja, hogy miért van jelenleg egyik vagy másik jellemzőnk, miért vagyunk hajlamosak bizonyos tevékenységekre. Az asztrológusok összeállítottak egy listát arról, hogy mely csillagjegyek mivel foglalkozhattak a múltban: természetesen ez csak egy lehetőség, de érdekes tudni, hogy mit tettünk az előző életeinkben.

Kos

A Kos csillagjegy képviselői nagyon sokoldalú személyiségek voltak, akik vegyészettel, adóbeszedéssel és városépítéssel foglalkozhattak. Ennek a csillagjegynek a képviselői nem félnek az áramlással szemben úszni, és ez a jellemvonás gyakran valóban jelentős felfedezésekhez vezet.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, akik 2023 áprilisában biztosan meggazdagodnak

Bika

A Bika képes nemcsak a szívet, hanem az elmét is szeretni, ezért úgy gondolják, hogy ennek a csillagjegynek a képviselői Caesar idején vagy Észak-Európában a III-XIV században a szerelemmel és társas kapcsolatokkal kapcsolatos munkát végeztek, például házasságkötők lehettek vagy szerelmi tanácsadók.

Ikrek

Valószínű, hogy ennek csillagjegynek a képviselői rendkívül fontos tanácsadók lehettek az ókori Kelet uralkodói számára. Az Ikreknek különösen átható meglátásai vannak, ezért tanácsaik gyakran lehetővé teszik számukra, hogy valóban jelentős munkát végezzenek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X