Rituálé a 2023. szeptemberi Szűz újhold koncentrált energiáinak hasznosítására

Az újhold a Szűzben hatalmas lehetőségeket és lehetőségeket hozna magával, függetlenül attól, hogy hol állunk az életben.

2023. szeptember 14/15-én a Szűz újholdja következik be, így ez az utolsó újhold a napéjegyenlőség előtt, és az utolsó újhold a napfogyatkozási szezon kezdete előtt. Ennek az újholdnak a kedvező időzítése kiindulópontként szolgál számunkra az elkövetkező hónapokban. Erőjét arra tudjuk irányítani, hogy átgondoljuk céljainkat, szándékainkat és azt, hogy mit szeretnénk ápolni, miközben közeledünk a 2023-as célvonalhoz.

Hat bolygó retrográd, és az összes külső bolygó aktív az égen a Szűz újholdja körül. Mindezek az energiák kissé elbizonytalaníthatnak bennünket.

Ennek a rituálénak az a célja, hogy megnyugtasson minden nyugtalanító energiát, miközben lehetővé teszi, hogy a hihetetlen megnyilvánulási energiákkal dolgozzunk. E rituálé után földhözragadtabbnak, feltöltöttebbnek és helyreálltnak kell érezned magad.

Remélem, élvezni fogjátok!

Szűz újhold rituálé 2023. szeptember

Ezt a rituálét 2023. szeptember 5-20. között érdemes elvégezni

Követelmények:

Elmosó eszköz
Félbevágott lap
Egyetlen papírlap
Egy gyertya
Zsírkréták vagy tollak
Tál vízzel

Eljárás

1. Mondd el ezt, miközben az aurádat tisztítod a maszatoló eszközöd segítségével..

„Minden egyes nap szerelmes vagyok magamba. Rájövök, hogy pozitív energiába burkolózom, és soha semmit nem kell elszenvednem, amíg tisztítom magam. Könnyűnek, nyitottnak érzem magam, és olyan, mintha az égben repülnék. Köszönöm neked

Miközben a körülötted lévő környezetet elmosod, mondd el ezt:

a körülöttem lévő tér védett és megtisztított minden tisztátalantól. Ez a tér mentes minden negativitástól, és a pozitív gondolatok csatornája. Köszönöm

2. Tartsátok magatok előtt a követelményeket, és gyújtsatok meg egy gyertyát. Ezután egyszerűen helyezkedjetek el egy nyugodt testtartásba, és kezdjetek el mélyen és erősen lélegezni. Lélegezzen be és ki olyan hangosan, amilyen hangosan csak tud 20-szor, majd térjen vissza a szokásos légzéshez.

Ezt már olvastad?
Pénteki horoszkóp, Szeptember 29., Jelentős lépést tehetsz a siker felé vezető úton

3. A következő 3 légzést egy kijelentéssel kell kísérni. Értsd őket komolyan, mondd ki, és érezd, hogy visszhangzik körülötted.

– Első lélegzetvétel

„Belélegzem a fényt, ami isteni, és kilélegzem azt, ami sötét

Miközben ezt mondod, vegyél egy nagy levegőt, miközben elképzelted, ahogy a fény beszivárog beléd.

– Második lélegzetvétel

„Szinkronban vagyok a létező legmagasabb összehangoltsággal, miközben elengedek minden feszültséget a testemben

Miközben kimondod, lélegezz mélyen be, képzeld el, hogy szinkronban vagy a legmagasabb összehangoltsággal, miközben egyidejűleg megszabadulsz minden szorongástól.

– Harmadik lélegzetvétel

„Szerelmes vagyok magamba, miközben minden bizonytalanságot a szabadba engedek

Lélegezz mélyen be, érezd a szeretetet magadban, miközben kilélegzel minden bizonytalanságot.

4. Ezután vedd fel a kivágott papírlapot, és írj le mindent, amiben segítségre van szükséged. Ez lehet bármi, amiben segítséget szeretnél kapni, vagy valami, ami szúrja a szemed. Ez lehet valami nagyon kézzelfogható és konkrét dolog, vagy valami nagyon általános. Miután végeztél, hajtogasd össze.

5. Vegyél fel egy másik papírt, és kezdj el írni bármit, amiről úgy érzed, hogy hasznos lenne az álmaidhoz. Bármit, mert nem kell, hogy kifejezetten nagy, vagy kicsi, vagy grandiózus legyen. Bármi legyen, ami jelent neked valamit.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy átalakuláson megy keresztül 2023 októberében

6. Vegye fel az első papírdarabot. Tartsd a gyertya lángjára, miközben szavalsz:

ó, mennyei angyalok, adjatok nekem erőt és útmutatást, hogy elérjem, amit szeretnék. Kérlek, segítsetek elérni, amennyiben ez a saját jólétemet szolgálja. Köszönöm nektek.’

Tegyük a tálba, amikor túl meleg lesz.

7. Fogd a következő papírdarabot, amire rá van írva a műveleted. Miközben a gyertya lángja fölé tartod, mondd el..

„Ezt az utat választottam, hogy ezen az úton járjak. Kérlek, add meg nekem a szükséges motivációt, hogy továbbra is hiba nélkül járjak ezen az úton

Ismét, amikor a papír túl forró lesz, tegyük a tálba.

8. Vegyük a másik papírlapot. Használd a nálad lévő zsírkrétákat, és kezdj el arra a lapra olyan dolgokat rajzolni, amiket az élettől szeretnél. Készíts bonyolult és bonyolult szimbólumokat, amelyekről úgy gondolod, hogy segítenének az utadon, és nem hagynának eltévedni.

9. Miután elkészültél, tartsd az alkotást valahol közel és jól látható helyen, ami segítene emlékeztetni téged arra, hogy mire van szükséged a következő hónapban. Ez adhat némi inspirációt ahhoz, hogyan tovább. Amikor a következő hónap véget ér, akkor vagy tárolja valahol, vagy egyszerűen újrahasznosíthatja.

10. A rituálé befejezéséhez oltsa el a gyertyát, égesse el a papírokat, és dobja el a vizet.

Biztonságos és áldott újholdat kívánunk.

X