Ha még mindig a múlt havi asztrológia zümmög körülötted, tarts ki, mert a kozmoszban a változások még csak most kezdődnek.
Mielőtt rátérnénk arra, hogy a Skorpióban bekövetkező holdfogyatkozás milyen hatással lesz a csillagjegyekre, érdemes megjegyezni, hogy ez lesz az utolsó holdfogyatkozás ebben a fix vízjegyben körülbelül nyolc évig.

Ez a tény nemcsak a holdfogyatkozás erejét, hanem a Karma déli csomópontjával való összehangolódását is megerősíti. Ez egy érzelmileg nem megrögzött holdfogyatkozás, ezért fontoljátok meg, hogy mit vagytok készek elengedni és átalakítani. Azok a maradék energiák, amelyek már nem szolgálnak minket, feloldódnak, és a karmikus ciklusok megszakadnak.

A Skorpió polarizáló jelenléte, amelyet a Mars és a Plútó irányít, minden, csak nem finom. Minden bolygónak egyedi égi kifejeződése van, de ennek a vízjegynek a misztikus és mámorítóan átható archetípusa mindkettő tökéletes keveréke. A Skorpió, a legvilágosabb fény és a legsötétebb sötétség, a tudatalattink legmélyebb részeinek feltárásában segít. Itt szembesülünk árnyainkkal, és lehetőséget kapunk arra, hogy lélekszinten fejlődjünk. Mielőtt azonban főnixként feltámadnánk a hamvakból, az egóval azonosított énnek meg kell halnia. Ez nem lesz könnyű, de a Skorpió lényege éppoly romboló, mint amilyen alkímiai, ezért ne féljünk szembenézni azzal, ami most a felszínre tör.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X