A február 20-án a Halakban járó újhold egyedülálló lehetőséget kínál e négy csillagjegy számára.

Ez az újhold a Halak misztikus jegyében zajlik, és hatása 14 napig, a következő, 2023. márciusi teliholdig érezhető lesz. A holdciklus tele van hullámvölgyekkel, de minden fázis fontos. És ha a február 20-i újhold által megcélzott csillagjegyek közé tartozol, tudod, hogy a kezdetek ijesztőnek tűnhetnek, a befejezések pedig gyakran keserédesek. Ha jelenleg egy hosszú útra gondolsz, tudd, hogy lehetetlen célba érni, ha még az első lépést sem tetted meg!

A holdciklus csúcspontjai két különböző időpontban következnek be: újholdkor és teliholdkor.

Míg az utóbbi intenzív és drámai, addig az újhold finomabb élmény, de ettől még nem lesz kevésbé erőteljes. Valójában az újhold az, amelyik elindítja a holdi asztrológiai ciklust, mert egy új fejezet kezdetét jelenti. Az újhold idején általában felmerülő témák és helyzetek gyakran hihetetlenül jelentősek, és olyan lehetőségeket tárnak fel, amelyeket kihasználhatunk. És ha az Újhold idején szívesen belevágunk egy projektbe vagy új kapcsolatba, terveink sokkal nagyobb eséllyel lehetnek sikeresek!

A február 20-án zajló 2023-as év második újholdja az álmodozó, empatikus és fantáziadús Halak szülöttek jegyében kel fel, kiemelve azt, ami mindannyiunkat összeköt. Ugyanakkor arra is emlékeztet, hogy engedjük el azt, ami eddig megakadályozott bennünket bizonyos dolgok megvalósításában.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek szórakoztató napjuk lesz március 27-én, hétfőn

A Halak egy változékony vízjegy, amely a megbocsátásra ösztönöz, ezért adjunk magunknak engedélyt arra, hogy ne aggódjunk a múlt miatt, amit nem tudunk megváltoztatni, és a jövő miatt, amit senkinek sem ígértek meg. Végül is csak a sors ajándéka garantált, ezért mindenképpen éljünk vele.

A Szaturnusszal való komoly és súlyos együttállástól elválasztva ez az újhold arra ösztönöz minket, hogy „megrészegüljünk” az élettől, de anélkül, hogy elveszítenénk a tájékozódási képességünket. Lehetőség van arra, hogy élvezzük az örömöket anélkül, hogy elveszítenénk a fókuszunkat! A Szaturnusz a korlátokat előtérbe helyező bolygó, a Halak azonban olyan csillagjegy, amely a végtelenség és a határok feloldásának légkörét ápolja.

A február 20-i újhold idején erőt merítünk ahhoz, hogy a nyílt óceánba merüljünk, hogy szembenézzünk azzal a nyomasztó igazsággal, ami az ismeretlenben vár ránk. Mielőtt azonban elvesznénk a mélyben, győződjünk meg róla, hogy tudjuk, hogyan ússzunk vissza a partra.

Ha a napjegyed (csillagjegyed) vagy a holdjegyed (aszcendensed) az alábbi csillagjegyek valamelyike, a 2023. február 20-i Halak újhold jelentős fordulópontot jelenthet az életedben:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X