Merkúr a Rákban – július 5

A Merkúr, a kommunikáció és az értelem bolygója a hónap eleje óta a Rák jegyében jár, serkentve intuíciónkat és ösztöneinket. Nagyon valószínű, hogy ebben a hónapban a megbeszéléseinket inkább őszintén és közvetlenül, mint diplomatikusan és racionálisan fogjuk lefolytatni. Minden mélyebb szinten lesz, nagyobb részvétellel és szenvedéllyel. Olyan dolgokat fogunk mondani és hallani, amelyek mélységesen megráznak minket.

Mars a Bikában – július 5

JÚLIUS 5-én az energikus és erőteljes Mars belép a türelmes és makacs Bikába. Úgy érezhetjük, hogy megállunk, hogy stagnálunk, de ez nem így van. Értelmünket és tapasztalatunkat kell segítségül hívnunk, hogy megragadjuk a pillanatot, hogy időt adjunk bizonyos dolgoknak az érlelődésre, még akkor is, ha azok menete gyorsnak és könnyen megvalósíthatónak tűnt. Itt az ideje, hogy a Mars rohanását és szenvedélyét végre mérsékelje ez a nyugodt és türelmes Bika. Amint a dolgok felpörögnek, a kibontakozás módja sokkal céltudatosabb és biztosabb lesz.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Ne riadjunk vissza tehát a visszaesésektől vagy törésektől, amelyek most következnek be, és nem a saját vagy mások hibájából. Semmi sem véletlen!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X