KÜLÖNLEGES asztrológiai esemény – Telihold az Oroszlánban 2023. február 5. – Most egy új és nagyon személyes időszakba lépünk.

A Vízöntő évszak folytatásában erős a vágy, hogy fenntartsuk a határokat, ragaszkodjunk a szabályokhoz és a struktúrához, miközben megpróbálunk újítani és jobban kinyitni a látókörünket. Bár ez ellentmondásosnak tűnhet, a Vízöntő egy olyan jegy, amely a szokatlanságáról ismert, és arra törekszik, hogy arra késztessen minket, hogy saját magunk gondolkodjunk, anélkül, hogy a körülöttünk lévők figyelmét vagy jóváhagyását keresnénk.

Amikor azonban 2023. február 5-én bekövetkezik a havas telihol, minden jegy alig várja, hogy elismerjék és értékeljék mindazt, ami más és különleges bennük, anélkül, hogy úgy éreznék, hogy vissza kell lépniük, hogy helyet csináljanak másoknak.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Miért hívják havas teliholdnak?

Minden februárban teliholdkor havazik. Ennek a teliholdnak a „beceneve” onnan ered, hogy általában ilyenkor esik a legtöbb hó, aminek asztrológiai értelme is van.

A Vízöntő évszak az év leghidegebb időszakában következik be, és a Naprendszerünk leghidegebb bolygója, a Szaturnusz uralja.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X