A márciusi telihold 4 csillagjegy számára ígér nagyszerű dolgokat. Míg az újhold új kezdetet jelent, addig a teliholdról azt mondják, hogy a rendkívüli szenvedély időszaka, és az asztrológusok az átalakulás, a megnyilvánulás és a betetőzés időszakaként értékelik mindannyiunk számára.

Márciusban, 7-én a telihold a gyönyörű Szűz jegyében kel fel, és különleges jelenséget, asztrológiai nyelven T-négyzetet mutat. T-négyzetről akkor beszélünk, amikor három bolygó kilencven fokban helyezkedik el egymáshoz képest és ezzel egy „T”-nek látszó alakzatot hoz létre.

A T-négyzet, amely ezen a teliholdon fog bekövetkezni, a Halakban álló Nap és a Szűzben álló Hold között lesz, amelyek egymással szemben állnak, valamint a Mars az Ikrekben, amely 90 fokban áll a Naptól és a Holdtól.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

A T-négyzet feszültséget okozhat, mintha úgy éreznénk, hogy valamit sietve kell elintézni! De szerencsére a szabadságszerető Uránusz segítségével, amely összhangban van a Nappal és a Holddal, minél inkább hajlandóak vagyunk kimozdulni a komfortzónánkból, annál valószínűbb, hogy haladást érünk el.

Ha a Napjegyed és/vagy az Aszcendensed az alábbi csillagjegyek valamelyikébe esik, íme, miért élhetsz át gyönyörű dolgokat a március 7-én megnyíló új időszakban:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X