Speciális: Nagy kihívások ezúttal a Rák, a Bika és a Bak jegyek számára!

Február 7-20., talán az év egyik legnagyobb kihívást jelentő időszaka. Minden szélsebességgel történik, több már folyamatban lévő projektben is lehetnek fordulatok vagy pályamódosítások.

A február 5-én bekövetkezett Oroszlán telihold hatása alatt állunk, és ez az asztrológiai aspektus minden szinten komoly zavart okozhat.

Azonban harcolhatunk ellene, de ez nagy erőfeszítést igényel.

Mit jelent ennek az időszaknak a kihívása? A fent említett telihold és a Merkúr hatásaival együttesen a nehézségek tudatában vagyunk, de keveset teszünk azért, hogy elkerüljük őket. Manapság nem kellene remegnünk a bánattól, de duzzogni fogunk, azt akarjuk, hogy a környezetünk sajnáljon minket, vagy tapintatlan vitákba bocsátkozunk.

Valami elhangozhat, és ez a valami felborítja az egyensúlyt; manapság óvatosnak kell lennünk, hogy ne rontsuk el a dolgokat csak azért, mert szórakozottak és figyelmetlenek vagyunk, vagy mert úgy érezzük, hogy pillanatnyilag nem vagyunk a helyzet magaslatán. Ne felejtsük el, hogy semmi sem tart örökké, és nem igazán tennénk jót, ha elrontanánk a dolgokat.

Ezt már olvastad?
Őszi napéjegyenlőség Szeptemberben: Maradjatok nyugodtak

Ezekben a napokban munkahelyi problémák merülnek fel, és egyesek számára ez további akadályokat jelenthet, tekintve, hogy mennyi mindent tettek azért, hogy szakmai helyzetük gyümölcsöző és pozitív legyen.

Továbbá az asztrológusok megmondják, hogy mely szülöttek számára jelentenek nagyobb kihívást ezen időszak asztrológiai helyzetei, tanácsokkal és kiegyensúlyozással segítenek, hogy sikerüljön minél zökkenőmentesebben átélni a jelenlegi energiavihart.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X