A Szaturnusznak, a karma és az idő urának 29,5 éves ciklusa van, és körülbelül két és fél évet tölt minden jegyben: amikor jegyet vált, az nagy dolog. A Vízöntőből a Halakba lépő Szaturnusz arra ösztönöz bennünket, hogy megkérdőjelezzük és kiigazítsuk azt a módot, ahogyan eddig a spirituális utunkon mutatkoztunk, arra hív minket, hogy átstrukturáljuk a hithez való viszonyunkat, és arra ösztönöz, hogy észrevegyük, ahol hajlamosak vagyunk menekülni a felelősség elől, vagy a fantáziát használjuk megküzdési mechanizmusként.

Ez az elmozdulás leginkább azok számára releváns, akik a személyes helyzeteik alapján a változó jegyekben, az Ikrek, a Szűz, a Nyilas és a Halak jegyekben születtek, és különösen azok számára, akik a Szaturnusz Halak jegyében születtek. Különösen kulcsfontosságú ez azok számára, akik 1993 és 1996 között születtek, akik az első Szaturnusz visszatérésüket fogják megtapasztalni, és azok számára, akik 1964 és 1967 között születtek, akik a második Szaturnusz visszatérésüket fogják megtapasztalni.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Amikor a Szaturnusz-átvonulások személyesen érintenek bennünket, az érés kulcsfontosságú szakaszait jelzik, amelyek arra hívnak bennünket, hogy új elkötelezettségi szintre lépjünk, és teljes felelősséget vállaljunk azért, ahogyan eddig az életünket éltük. Ez idő tájt megtapasztaljuk múltbeli döntéseink és tetteink következményeit, arra hívnak bennünket, hogy hosszú távon gondolkodjunk, és elkötelezzük magunkat az elképzeléseink megvalósításához szükséges erőfeszítések mellett.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X