Szeptember 15.-én a Mars a Mérleg jegyébe költözött, így csökkenni fog a motiváció. Ebben a jelben az energia elsősorban a kommunikációra, a kapcsolatokra és a művészetre összpontosul. Nehéz lesz tapintatosnak lenni és diplomáciát alkalmazni, ezért az emberek gyakran nem közvetlenül, hanem partnereken vagy közvetítőkön keresztül cselekszenek. Az energiát az ilyen emberek keresésére irányítják.

Kos

Szeptemberben sok mindent feladatod lesz a tranzakciók megkötésével, szerződések aláírásával, találkozók szervezésével kapcsolatban. Aktív leszel a partnerséggel, együttműködéssel és kapcsolatokkal kapcsolatos kérdésekben. Lehet, hogy többet kell foglalkoznod kell a házastársaddal.

Bika

Ebben az időszakban a szakmai vagy háztartási feladatokra fogsz összpontosítani. El kell végezned a munkádat és rendezned kell környezetedet, leltárt kell készítened és megszabadulnod a szeméttől.

Ikrek

Szeptemberben erőfeszítéseid a magánéletedre, a szórakozásra és a pihenésre összpontosítanak. Olyan tevékenységekben veszel részt, amelyek lelki örömet és fizikai örömet okoznak. Ez remek alkalom a táncra, a ritmikus gimnasztikára és a sportolásra.

Rák

Ez idő alatt gondoskodni fogsz otthonodról, családodról és gyermekeidről. Lehet, hogy otthon meg kell javítanod néhány dolgot, vagy meg kell tanulnod új ételek elkészítését. Az otthon javítása fizikailag nehéz lehet.

Oroszlán

Szeptemberi energiád a tanulásra, az új ismeretek megszerzésére, a kommunikációra, a kapcsolattartásra és a mozgásra összpontosít. Intellektuális aktivitásod növekedni fog. Lehet, hogy üzleti útra küldenek. Lehet, hogy foglalkoznod kell a szomszédaiddal, barátaiddal vagy közeli hozzátartozóiddal.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy merészen vall szerelmet március 31-én

Szűz

Ebben az időszakban további bevételi forrásokat keresel, új munkát keresel, vagy kiegészítőket illetve egyéb felszerelést vásárolsz. Képes leszel extra pénzt keresni, de gyorsan el is költöd.

Mérleg

Ez idő alatt önmagaddal és a külsőddel leszel elfoglalva. Nem tudsz nyugodtan ülni, aktívabb és impulzívabb leszel. Vállalod az összes létező ügyet, egyedül oldod meg a problémákat. Valószínűleg nem hallgatsz mások tanácsaira.

Skorpió

Szeptemberben magad sem találsz magyarázatot tetteidre. Sok műveletet impulzív módon hajtasz végre. Jótékonysági és tudományos tevékenységeket folytathatsz. Fokozódni fog az érdeklődésed az ezoterikus tudományok iránt. A hosszú utak sincsenek kizárva.

Nyilas

Ebben az időszakban a közügyek vonzanak téged. Lehet, hogy lefoglalnak a barátaid problémái. A programozással, új technológiákkal vagy előrejelzéssel kapcsolatos tevékenységek sikeresek lesznek.

Bak

Ez idő alatt szakmai tevékenységeiddel leszel elfoglalva. Céljai elérésére törekszel. Határozottabb leszel. Lehetőséged lesz megmutatni képességeidet és elismerést szerezni.

Vízöntő

Jelenleg külföldön is folytathatsz tevékenységet. Külföldi állást ajánlhatnak. Elkezdhetsz tanulni valami újat. Ezalatt fejlesztheted a képesítéseidet, vagy végre hódolhatsz egy régen várt hobbinak.

Halak

Ez az időszak nehéz , de válságos lehet számodra. Keményen kell dolgoznod, és meg kell oldanod az anyagi problémákat.

X