Ezek a csillagjegyek szeptemberben az élet császárának érezhetik magukat. Panaszra nem lesz okuk, örömre, boldogságra annál több. Az év legnagyszerűbb hónapja vár rájuk. Vajon miben és miért érezhetik magukat az élet kegyeltjének? A horoszkópból kiderül. Te is köztük vagy?

Ez az időszak valamennyi csillagjegynek kiváló lehetőséget kínál, hogy rendbe tegye a lelki életét, áttekintse az értékrendjét. A legtöbbek számára a bolygóállások megterhelők lehetnek, frusztrációval járhatnak. A következő négy csillagjegy szeptemberben az élet császárának érezheti magát.

Lássuk kikről lvan szó:


1. Rák

Kedves Rák! Szeptemberben az események kicsalogathatnak végre a páncélodból, és olyan nyugodt időszakod lesz, mint amilyen hosszú ideje jó ideje nem volt. A hónap a pihenés jegyében telik, örülj és felhőtlenül élvezd ki minden pillanatát. Megérdemled a pihenést, a boldogságot. A születésnapod minden korábbinál több izgalmat és meglepetést tartogat.

2. Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha mostanában valamiféle rejtélyt akartál megoldani, a szeptember kiváló időszak erre. Ha például a középkorig követnéd vissza a családfádat vagy esetleg kiderítenéd, a párod hol tartja a spórolt pénzét, most mindezt könnyedén kinyomozhatod. Az év legforróbb hónapja a kíváncsiságod csillapítása mellett számos izgalmat tartogat a számodra. Például a születésnapod is egyre jobban közelít, amikor valóban királynak érezheted majd magad.


3. Nyilas

Kedves Nyilas! A szeptember kiváló alkalmat tartogat a számodra, hogy újabb nagy lépést tehess álmaid megvalósítása felé. Neked magadnak kell most kezedbe venni az életedet, kitalálni, mit akarsz, mit szeretnél megvalósítani a jövőben. Jelöld ki pontosan az irányt, és a csillagok a legjobb útra vezetnek téged. Utazz szeptemberben minél többet! Érdemes.

4. Vízöntő

Kedves Vízöntő! A legszívesebben a magad útját járnád, hidd el ez mégis a legtöbbször csupán magányos ösvény. Szeptemberben ahhoz lesz kedved, hogy sodortasd magad az áramlattal. Ne keresd az okot, csak örülj neki. Mosolyogj mostanában még többet, és figyelj az ötös számra, váratlan és különleges szerencsét hozhat magával…