Kos

A túlzott étel- és italfogyasztás miatt meglehetősen lomhának és minden iránt közömbösnek érezheted magad. Ez a szokásos kedvességed és szereteted útjába állhat, pedig nem kellene. Pihenj egy kicsit, vegyél be egy gyomorkeserűt, és térj vissza a régi önmagadhoz! Az is előfordulhat, hogy valamikor kísértésbe esel, hogy túlköltekezz. Jól gondold át!

Bika

Ma számos házimunkától lehet, hogy túlterheltnek érzed magad, Bika. Családtagjaid elhagyhatnak, ami elégedetlenül hagyhat. Végezd el a legsürgetőbbeket, a többit pedig hagyd meg akkorra, amikor otthon lesznek! Véleménykülönbség alakulhat ki közted és a párod között. Próbáld meg a kérdés mindkét oldalát látni, és kerüld a komolyabb nézeteltéréseket.

Ikrek

Néhány kisebb, de bosszantó közlés zavarhatja meg ma a rutinod. Nem fogod értékelni a figyelemelterelést, Ikrek, de a legjobb, ha elintézed, bármi is legyen az, és utána visszatérsz a feladataidhoz. Lehet, hogy a nap egy részét ügyintézéssel kell töltened. A közlekedés miatt lehet, hogy elszáll a fejed. Az estét töltsd otthon pihenéssel. Keményen dolgoztál, és megérdemled!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X