Kos

Az az erős vágy, hogy a fantázia világából még többet hozz a saját valóságodba, sarkallja ma a cselekedeteidet, Kos. Felfedezheted, hogy intenzív vágyat érzel arra, hogy a homályos dolgok egy részét a normális, hétköznapi birodalomba is behozd. Meg akarod mutatni az embereknek, hogy az élet valójában csak egy nagy komédia. Bátoríts másokat, hogy ne vegyék olyan komolyan az életet. Légy kreatív abban, hogy segítsd az embereket feloldódni.

Bika

Intenzív nap ez a mai számodra, amely során életed különböző területein felbukkan a diszharmónia, és cselekvésre sarkall, Bika. Mások ma nevetségesen makacskodhatnak, ami feszültséget és frusztrációt okozhat, bárhová is fordulsz. A szórakozás a kulcs az egyenlet kiegyensúlyozásához. A vidám lelkiállapot és a játékos hozzáállás segít orvosolni minden helyzetet, ami az utadba kerül. Érezd jól magad ma.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Nehézséget okozhat neked ma, Ikrek, hogy bármilyen gyakorlati ügyben cselekedj. Ha úgy találod, hogy ez a helyzet, ne erőltesd magadra, hogy meg is valósítsd. Ma inkább az élet fantáziadús oldalával foglalkozol. Az ábrándozás ma csodálatos menekülés lehet számodra. Tégy valamit, ami kizökkent a jelenlegi lelkiállapotodból. Nézz meg ma este egy filmet vagy színdarabot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X