Kos

Az életkörülményeid az elmúlt hónapokban annyira megváltozhattak, hogy teljesen máshol járhatsz, mint eddig bármikor, Kos. A siker és a szerencse növelte az önképedet, és az üzleti és pénzügyek is jól alakulhatnak. Ma érdemes egy kis szünetet tartanod, hogy felmérd a helyzetedet, és eldöntsd, milyen irányba szeretnél haladni. Most már a te erődben áll, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Bika

Lehet, hogy a múltban inkább nem ismerted el a saját látnoki képességeidet, Bika, de ma lehetetlennek bizonyulhat, hogy figyelmen kívül hagyd őket. Egész nap látomások, előérzetek és másoktól érkező telepatikus üzenetek ugorhatnak be a fejedbe. Ezt ne kezeld valami furcsaságként, inkább tekints rá úgy, mint a belső erő forrására. Az ehhez hasonló képességek növelik a másokkal és önmagaddal kapcsolatos megértésedet is.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek

Egy vagy több hosszú távú cél közelmúltbeli teljesítése ma arra késztethet, hogy megállj, és átgondold, mi lesz a következő célod. Ne félj attól, hogy ambiciózusabb legyél, mint korábban, Ikrek, mert olyan belső erőre tettél szert, amely nagyobb önbizalmat és erősebb hitet ad neked önmagadban. A saját önértékelésünkbe vetett hit az, ami erőt ad ahhoz, hogy hegyeket mozdítsunk meg. Ne lepődj meg, ha a következő hónapokban azon kapod magad, hogy megmozgatsz néhányat!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X