Szerdai horoszkóp, Február 10., Nagy tervek megvalósulása

VÍZÖNTŐ:

Rendkívül nyugtalan és ingerlékeny vagy ma és előfordulhat, hogy olyat teszel, ami tőled teljesen szokatlan. Köszönhetően a szürke hétköznapok miatti unalomnak, vagy a szabadság és változás iránti vágynak, olyan dologra adhatod a fejed, amit korábban gyerekesnek, felelőtlennek tartottál. Nagyon ragaszkodsz ezekben az időkben a saját szükségleteidhez és elvárásaidhoz. Történhet olyan esemény, ami megzavarja a normális rutinodat.

HALAK:

Ne törődj most a részletekkel, majd előveszed őket újra később, ha majd ráérsz. Ha elveszel most bennük, az meggátolhat abban, hogy a nagy egésszel haladj. A szavak kicsit több érzelmi jelentést közvetítenek mint általában, a belső kommunikáció tisztává teszi őket.

KOS:

A kíváncsiság erős, és olyan területeken mutatkozik meg, ahol nem is gyanítanád. Radikális társadalmi vagy technológiai témájú írásod vagy beszéded sok pozitív figyelmet fordíthat feléd. Különleges tárgyú tanulmányok ragadnak magukkal ezekben az időkben, és megfigyeled magadon, hogy némelyikhez egészen ügyes vagy.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

BIKA:

Pénzügyi szakértelem és praktikus gondolkodásmód lesz nagy befolyással az életedre ezekben az időkben. Az ügyeskedő az a személy, aki tudja hogy kell embereket, ötleteket és tárgyakat összehozni nagy profittal. Ebben segítőként fellépni jövedelmező lehet. Önbizalom és belső harmónia uralkodik rajtad . Az erőfeszítéseid gyümölcsözőek lehetnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek