Kos

A szerelem és a romantika az első és legfontosabb a mai napirendedben, Kos. Romantikus partnereddel elhagyhattok egy baráti összejövetelt, hogy kettesben maradjatok és beszélgessetek. Jól kommunikáltok, és a köztetek lévő intenzív érzelmek mindkettőtök számára nyilvánvalóak lehetnek, és kínos módon mindenki számára, aki ismer titeket. Ha már egy ideje együtt vagytok, szóba kerülhet az elköteleződés vagy az esküvő. Élvezzétek a napotokat.

Bika

Ünnepi eseményre kerül ma sor otthonodban, Bika. Egy családtagod születésnapja van? Sok könnyed ugratás zajlik a mély témák intenzív megvitatása és a világban zajló különös eseményekről szóló történetek mellett. Lehet, hogy egy újabb ilyen összejövetelt tervezel valaki más házában. A szerelem kivirágozhat. Valami az este folyamán közelebb hoz téged és valaki mást egymáshoz. Jó szórakozást!

Ezt már olvastad?
Hétfői horoszkóp, Március 27., Indítsuk jólétben a hetet!

Ikrek

A szomszédságodban ma nagy a nyüzsgés, Ikrek. Talán valamilyen nyilvános összejövetelre kerül sor, talán társadalmi, politikai vagy humanitárius jellegű. Számos barátodnak ott kellene lennie. Lehet, hogy a szerelmi partnereddel együtt ugorsz be, inkább csak kíváncsiságból. Maradjatok egy darabig. Tanulhatsz valamit, és felfedezhetsz egy olyan ügyet, amely sokat jelenthet neked.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X