Szerdai horoszkóp, Február 2., Egy nap pozitív helyzetekkel és érzelmekkel!

Kos

Az életkörülményeid az elmúlt hónapokban annyira megváltozhattak, hogy teljesen máshol járhatsz, mint eddig bármikor, Kos. A siker és a szerencse növelte az önképedet, és az üzleti és pénzügyek is jól alakulhatnak. Ma érdemes egy kis szünetet tartanod, hogy felmérd a helyzetedet, és eldöntsd, milyen irányba szeretnél haladni. Most már a te erődben áll, hogy valóra váltsd az álmaidat.

Bika

Lehet, hogy a múltban inkább nem ismerted el a saját látnoki képességeidet, Bika, de ma lehetetlennek bizonyulhat, hogy figyelmen kívül hagyd őket. Egész nap látomások, előérzetek és másoktól érkező telepatikus üzenetek ugorhatnak be a fejedbe. Ezt ne kezeld valami furcsaságként, inkább tekints rá úgy, mint a belső erő forrására. Az ehhez hasonló képességek növelik a másokkal és önmagaddal kapcsolatos megértésedet is.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Október 7., A Hold állása ma nem lesz a legkedvezőbb, ezért...

Ikrek

Egy vagy több hosszú távú cél közelmúltbeli teljesítése ma arra késztethet, hogy megállj, és átgondold, mi lesz a következő célod. Ne félj attól, hogy ambiciózusabb legyél, mint korábban, Ikrek, mert olyan belső erőre tettél szert, amely nagyobb önbizalmat és erősebb hitet ad neked önmagadban. A saját önértékelésünkbe vetett hit az, ami erőt ad ahhoz, hogy hegyeket mozdítsunk meg. Ne lepődj meg, ha a következő hónapokban azon kapod magad, hogy megmozgatsz néhányat!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek