Kos

Egy közeli barátod vagy szerelmed ma egy titkot oszthat meg veled, Kos. Egy idősebb személyiség kerülhet a hírekbe, talán egy író vagy politikus, akit különösen csodálsz. Te magad is ihletet érezhetsz arra, hogy valamilyen kreatív projekten dolgozz, bár ennek az lehet a hátulütője, hogy túl sokáig dolgozol rajta, és könnyen kimerítheted magad. Ne feledkezz meg a szünetekről. Kicsit lazítanod kell, és ne feledd, hogy időt kell szakítanod az étkezésre.

Bika

Valaki, akit régóta ismersz, de egy ideje nem láttál, hirtelen újra a képbe kerülhet, Bika. Valamilyen társasági eseményen vehet részt, vagy éppenséggel beugorhat meglátogatni a családodat. A barátságok és csoportkapcsolatok most támogatónak és kielégítőnek bizonyulhatnak, és eléggé biztonságban érezheted magad velük. Ez egy remek alkalom arra, hogy beiratkozz tanfolyamokra, különösen a művészetekkel kapcsolatosakra.

Ezt már olvastad?
Hétvégi horoszkóp, Június 10-11., Sorsfordító események várnak ezen a hétvégén

Ikrek

Ma a családoddal vagy egy baráti társasággal a nap nagy részét kint töltheted, Ikrek. A napot a szabadban töltheted, esetleg valamilyen koncerten vagy fesztiválon vehetsz részt. Ez egy nagyon boldog nap lehet a számodra, mivel valószínűleg különösen közel érzed magad a környezetedhez. A kapcsolataid eléggé biztosnak tűnnek, akárcsak a karriered és a pénzügyi helyzeted. Élvezd a napot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X