Kos

Ma az elmúlt napok fizikai és érzelmi stressze miatt kissé rosszul érezheted magad. Ha teheted, ma nyugodj meg. Ez nem az a nap, amikor túlságosan elfoglaltnak kellene lenned, vagy új projektekbe kellene belevágnod. A félreértett kommunikáció okozhat egy-két bosszúságot, Kos, ezért próbáld megőrizni a hidegvéredet. Ne csinálj hegyeket a vakondtúrásból. Semmi olyan nem fog felmerülni, amit ne lehetne kezelni.

Bika

Zavaró álmok vagy nyugtalanító hangulatok támadhatnak ma, ami miatt azon tűnődhetsz, hogy valami nincs rendben, vagy valami rossz fog történni. Engedd el, Bika. Ha valami baj történik, az valószínűleg nem lesz valami nagy dolog. Lehet, hogy egy közelmúltbeli esemény régi benyomásokat váltott ki, amelyek ezeket az érzéseket okozzák. Az is lehet, hogy mások hangulatát is érzékeled, mivel magas az intuíciód.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek

A családtagok életében bekövetkező nyugtalanító fejlemények okozhatnak némi stresszt otthon. Magával a ház szerkezetével is lehetnek problémák. Talán a vízvezeték vagy az elektromosság igényel figyelmet. Ha valamelyik családtagod ideges, Ikrek, tartsd nyitva a kommunikációs csatornákat. Ha vannak olyan problémák, amelyek figyelmet igényelnek, akkor azokat most el kell intézni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X