Kos

Úgy tűnik, hogy egy radikális erő gondot okoz, és megkérdőjelezi a régóta fennálló meggyőződésedet arról, hogyan kellene a dolgokat intézni, és hogy mi az, amit a legdrágábbnak tartasz, Kos. Az igazság az, hogy amit talán bajnak látsz, az valójában növekvő fájdalom, amit el kell viselned, miközben személyes fejlődésed következő lépcsőfokára lépsz. A változás gyakran nehéz; azonban ez az, amire most felszólítanak téged.

Bika

Kicsit feszültté válhatnak a dolgok a számodra, Bika. Az egyik első reakciód lehet az, hogy a szeretteidhez fordulsz támogatásért. Sajnos előfordulhat, hogy azt tapasztalod, hogy a támaszaid nem állnak melletted. Sőt, úgy tűnhet, mintha csatlakoztak volna az ellenzékhez. Először úgy érezheted, hogy elárultak. A valóságban talán egy régi ügyért harcolsz, és itt az ideje, hogy te is csatlakozz az ellenzékhez.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Az életed egyes részei úgy tűnhetnek, mintha az ókori Rómából származó gladiátorjátékok lennének. A jó hír az, hogy ha valaki képes felülemelkedni ezen a helyzeten, és meglátni az igazságot, az te vagy, Ikrek. Vigyázz, hogy ne legyél túlságosan makacs a dolgok megoldását illetően. Ezzel valószínűleg még mélyebbre kerülsz egy olyan zűrzavarba, amivel eleve nem kellene foglalkoznod. A te feladatod a közvetítés, nem pedig a diktálás.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X