Szerdai horoszkóp, Május 10., Furcsa feszültséget érezhetsz

Kos

Lehet, hogy nem tudod, merre fordulj, Kos. Lehet, hogy érzelmileg nyomasztanak a szentimentális érzések és emlékek, amelyek a múlthoz kötnek. Az is lehet, hogy olyan tekintélyszemélyek korlátoznak, akik már többször megjárták a háztömböt, mint te, és ezért úgy érzik, joguk van megmondani, hogyan vezesd az életed. Próbáld meg nem hagyni, hogy a gondolataidat bármelyik forgatókönyvbe beleírják.

Bika

Az elméd sokféle irányba járhat, fantasztikus elképzelésekkel arról, hogyan kellene a dolgokat intézni, Bika. A nehézséget az jelenti, hogy ezeket az elképzeléseket úgy kommunikáld, hogy legyen értelme. Mások úgy tekinthetnek rád, mintha veszélyeztetnéd a tekintélyüket. Talán úgy érzik, hogy az ötleteid aláásnák a terveiket, ezért elutasítják őket. Ne add fel! Harcolj a jogodért, hogy meghallgassanak és tiszteletben tartsanak.

Ikrek

Egy filozófiai vagy politikai beszélgetésben ne habozz, Ikrek, hogy felajánlod a gondolataidat. Lehet, hogy a példáid szélsőségesek, de az elveid szilárdak. Előfordulhat, hogy előbb kerülsz túlzásokba, mint gondolnád, és hirtelen menekülési útvonalra van szükséged. Az első reakciód lehet, hogy témát váltasz. Jobb, ha beismered, hogy nem tudod a választ, vagy nem érted a kérdést.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X