Kos

Óvakodj ma az ügyvédektől, bankároktól és tőzsdeügynököktől, Kos. Valamelyikük valószínűleg megpróbál félrevezetni valamilyen pontatlan információval. Bár lehet, hogy az ő érdeke az, hogy ezt az információt névértéken fogadd el, a tiéd biztosan nem! Végezd el a saját kutatásaidat, és tájékozódj minden tényről, mielőtt a neked ajánlott pénzügyi befektetéseket megteszed.

Bika

Lehet, hogy egy családtag vagy más szeretted nem mond igazat neked. Az illető mentségére szóljon, hogy valószínűleg azt gondolja, hogy megvéd téged azzal, hogy elzár az igazságtól. Ez az az időszak, amikor bízz az ösztöneidben, Bika. Ha olyasmit mondanak neked, ami egyszerűen nem hangzik igaznak, inkább ellenőrizd magad az információt, mintsem elfogadd mások szavait.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Aktív elméd és még aktívabb képzelőerőd van, Ikrek. Ma azt kockáztatod, hogy rövidre zárod az agyadat, mert igyekszel lépést tartani a fejedben kavargó ötletekkel és információkkal. Szánj néhány percet arra, hogy szellemi leltárt készíts. Írj le mindent, amire most gondolsz, így felszabadíthatsz egy kis helyet az agyadban más témák számára. Egy hosszú séta vagy kocogás segíthet megnyugtatni az elmédet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X