Kos

Előfordulhat, hogy a kommunikáció a jelentős másik féllel téglafalba ütközik, és nem tudtok átjutni azon. Pénz érkezhet postán, Kos, de valószínűleg nem ma. Frusztrációkkal teli nap lehet ez a mai, de az este kárpótolhat. A szerelem és a romantika most jól néz ki. Ez egy csodálatos nap arra, hogy egy estét szervezz a partnereddel – vagy hogy keress egyet. Jó szórakozást!

Bika

Természetednél fogva szenvedélyes vagy, Bika, de vágyaid ereje ma még téged is meglephet. Különösen romantikusnak és a szokásosnál is érzékibbnek érzed magad. Kettesben akarsz majd lenni a kedveseddel. Ne lepődj meg, ha csodálkozó pillantásokat vonzol másoktól, akár idegenektől is. A kommunikáció minden téren legyen világos és őszinte. Élvezd a nagyszerű estét!

Ezt már olvastad?
Hétfői horoszkóp, Március 27., Indítsuk jólétben a hetet!

Ikrek

A családtagokkal és másokkal való kommunikáció legyen világos, őszinte és szeretetteljes. Bár a fizikai szenvedélyeid ma a felszín alatt hullámzanak, Ikrek, még mindig nagyon is jelen vannak. Valószínűleg különösen romantikusnak érzed magad, és talán pikáns regényeket olvasol, vagy intim filmet nézel. Ez az az este, amikor kettesben lehetsz azzal a különleges személlyel. Győződj meg róla, hogy a legjobb formádat hozod. Érezd jól magad!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X