Szerdai horoszkóp, November 17., Fontos esemény vár rád szerdán

Kos

Kedves Kosok, ezt a napot a csillagok állása miatt a legjobb csendes környezetben meditációval tölteni. Túl sokáig dolgoztál már nagyon keményen, és itt az ideje, hogy megengedd magadnak ezt a jól megérdemelt pihenést. Végül is tartozol ennyivel magadnak! A túl sok munka kihat az egészségedre. A meditáció kihasználása ellensúlyozni fogja ezeket a negatív hatásokat, és sok optimizmust hagy benned az elkövetkező napokban. A bordó árnyalat viselése segít sok pozitív energiát bevonzani, javasolják az asztrológusok. A 15:00 és 16:00 óra közötti időpont szerencsésnek bizonyul a számodra ezen a napon.

Bika

A mai nap arra való, hogy végre rendet tegyél. Válassz ki egy olyan területet az életben – munkahelyi, pénzügyi vagy háztartási -, amely rendezetlen, és ma foglalkozz vele. Iktasd, címkézd fel, tervezd be a költségvetést, válogasd és kategorizáld az egészet, és lehet, hogy holnap már jó úton indulsz el. Ez segíteni fog abban, hogy a jövőben produktívabb legyél. Ha figyelmen kívül hagyod életednek ezt az aspektusát, az veszteségekhez fog okozni a számodra. Az előtted álló jó naphoz ajánlott valamilyen kék színű ruhát viselni. Délután 4 és 6 óra között kedvező lesz a fontos munkák ütemezéséhez.

Ikrek

Ma kissé rosszkedvűnek érezheted magad. De még így is képes lehetsz arra összpontosítani, hogy hogyan tudod kiirtani a negatívumokat az életedből. A panaszkodás bizonyos szintje segíthet átvészelni a napot, de általában véve lerontja a hozzáállásodat és a körülötted lévők hangulatát. Tudatos erőfeszítéssel valójában növelheted az öröm és a boldogság szintjét, mondják az asztrológusok. A nap legszerencsésebb órája délelőtt 10 és 12 óra között van, ezért fontos teendőidet ennek megfelelően időzítsd. A piros a szerencsét hozó színed a nap folyamán.

Rák

Ma mindened a belsőddel való kapcsolatteremtésről szól. Az estét használd imára és meditációra, mivel a csillagok helyzete okozhat némi hangulatingadozást. Próbálj meg békét találni önmagaddal. Szeretnéd felvenni a kapcsolatot a belsőddel, és egy kis lélekvizsgálatot végezni, hogy rájöjj, hol mennek rosszul a dolgok számodra, és hogyan tudnád őket helyrehozni. Ez egy jó időszak arra, hogy kiszakadj az élet őrjítő rohanásából, és rendet tegyél a belső világodban – javasolják az asztrológusok. Viselj barna színt, hogy bevonzd a szerencsét. Délután 4 és 6 óra között jelzik, hogy ez a szerencsés időszakod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts