Szerdai horoszkóp, November 4., Meg fogsz lepődni azon, hogy már megint…

by admin

Napi horoszkóp Kos

A legszívesebben talán egész nap feküdnél egy kanapén, és talán mindent megtennél annak érdekében hogy ezt a napot lustálkodással tölthesd. Tudod mit? Ma valóban érdemes lenne lustálkodnod. Talán pont nem a cselekvéssel és a rohanással éred el a céljaidat szerdán, hanem azzal, ha hagyod, hogy az események magukat alakítsák.

Napi horoszkóp Bika

Vedd észre, ha valaki befolyásolni akar, és vedd észre, ha manipulálnak! Úgy tűnik, hogy szerdán nem annyira őszintén és nem annyira önzetlenül segítenek neked az emberek, vagy legalábbis nem mindenki teljesen önérdek mentes a környezetedben. Nem az a baj, ha manipulálni akarnak, hanem az, ha nem veszed ezt észre, és hagyod.

Napi horoszkóp Ikrek

Ideje lenne eldöntened, hogy mi az, amit valóban akarsz. Úgy tűnik, hogy mostanában ezzel kapcsolatban elég nagy zavar van a fejedben. Úgy tűnik, hogy mostanában nem tudod pontosan, hogy mit akarsz és nem tudod pontosan, hogy hogyan érhetnéd el azt. Talán el kellene beszélgetned valakivel, akit sikeresnek és céltudatosnak tartasz.

Napi horoszkóp Rák

Sokféleképpen megoldhatod a szerdai feladataidat. Megteheted azt, hogy bosszankodsz miattuk, és megteheted azt is, hogy azt mondod: Ezek a feladatok olyasmit tanítanak neked, amely később nagyon is jól jön majd. Érdemes lenne ez utóbbi hozzáállást választanod, és érdemes lenne felfedezned, hogy milyen sokat tanulhatsz ma.

Napi horoszkóp Oroszlán

Úgy érzed, hogy valaki a bolondját járatja veled, vagy valaki nem őszinte veled annyira, mint amennyire azt szeretnéd. Érdemes lenne megvizsgálnod magadban azt, hogy te magad mennyire vagy őszinte magaddal. Lehet, hogy te magad is a bolondját járatod magaddal, és lehet, hogy te sem mered bevallani a valódi vágyaidat magadnak.

Napi horoszkóp Szűz

Végre csatlakozhatsz egy olyan klubhoz vagy csapathoz, amelynek mindig is a tagja akartál lenni. Lehet azonban, hogy ennek a belépőnek ára van, méghozzá olyan ára,a melynek a megfizetésére még nem vagy felkészülve. Most érdemes mérlegelned a döntéseid hatását, és megvizsgálnod, hogy valóban előnyös-e neked mindez.

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy neked kell segítened másokat, és úgy érzed, hogy neked kell megmondanod azt, hogy mások mit tegyenek. Könnyen lehet azonban, hogy csak arról van szó: Saját magadnak kellene segítened és nem másoknak. Talán pont ugyanazt kellene tenned önmagaddal, amit másokkal teszel segítő szándékkal.

Napi horoszkóp Skorpió

Egy barátnődet megbántja valaki, te pedig kötelességednek érzed, hogy megvédd ezt a barátnődet. Egyfelől igazad van, és jól teszed, hogy kiállsz a szeretteid mellett. Másfelől érdemes lenne a helyzetet jobban megismerned, mert könnyen kiderülhet, hogy az nem fekete és nem fehér. Talán pont azzal segítesz, ha erre rávilágítasz a barátodnál is.

Napi horoszkóp Nyilas

Szeretnéd jól érezni magadat a testedben, de folyton találsz magadon valamit, amit nem szeretsz. Valami vagy túl sok, vagy túl kevés, valami mindig hiányzik, vagy épp valami van, aminek nem kellene ott lennie – szerinted. Ma érdemes lenne elbeszélgetned azokkal akik szeretnek, és megtudnod, hogy ők milyennek látják a testedet.

Napi horoszkóp Bak

Meg fogsz lepődni szerdán azon, hogy már megint igazad van. Mintha nem tudnád megszokni, hogy mindig igazad van. Pedig valójában nagyon is szereted ezt. Sőt! Megfigyelted már, hogy minden „Ne legyen igazam, de…” kezdetű mondatot pont azért mondasz, mert azt szeretnéd, hogy mégiscsak igazad legyen. Szóval ma, megint igazad van.

Napi horoszkóp Vízöntő

Azt hiszed, hogy senkit sem érdekelnek a bonyodalmak és a nehézségek, amelyekkel találkozol, de ez nem igaz. Valójában rengetegen vannak körülötted, akik arra várnak, hogy végre megoszd velük mindazt a feladatot, amelyet a magadénak érzel. Valójában sokan várnak arra, hogy hagyd őket segíteni neked, mert ez minden vágyuk.

Napi horoszkóp Halak

Olyan sok mindent szeretnél megváltoztatni az életedben, de valahogy nem haladsz ezekkel a dolgokkal. Lehet, hogy rosszul csinálod? Ahelyett, hogy minden nap egy kicsit változtatsz, inkább készítsd elő a változásokat, és amikor ezzel megvagy, egyik napról a másikra egyszerűen csináld máshogy. Mondjuk holnap el is kezdhetnéd.

X