Kos

Sokat nyerhetsz egy kis emlékezéssel, bár nem feltétlenül a régmúlt eseményei azok, amelyek most foglalkoztatnak. Ami fontos, az az, amit felfedezel, amikor odaérsz, talán egy érzelmi kincset. Egy régi baráttal való találkozás vár rád. Lehet, hogy ma, de az is lehet, hogy holnap!

Bika

Kedvezően állnak a társasági csillagok, ezért jobb, ha tisztában vagy vele, hogy nem sokat nyersz azzal, ha az egyedüllétet választod. Sokkal többet profitálsz, ha csatlakozol a hasonlóan gondolkodó emberekhez, és egy kisebb csapatot alkotsz. Arra is van esély, hogy egy gyermek vagy fiatalabb rokon kellemes meglepetést okoz neked.

Ikrek

A bolygótevékenység nagy része most a napjegyed felső zónáiban zajlik, ami azt jelzi, hogy a társadalmi nyomásoknak fontosabbnak kell lenniük, mint a személyeseknek. Más szóval a társadalmi elvárások most döntő hatást gyakorolnak a gondolataidra és érzelmeidre.

Rák

Álmodozzon, különösen, ha romantika szerepel a tervekben. Bolygószinten nincs is jobb időszak a szeretteiddel való kalandozásra, ezért tegyél meg mindent, hogy a rutinfeladatokat a minimumra szorítsd. Semmit sem nyersz azzal, ha túlhajszolod magad.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 7-én

Oroszlán

A bolygók csökkentették együttes nyomásukat. Ez azt jelenti, hogy bár a nyilvánvaló nehézségek elhárulhatnak, még mindig vannak akadályok, amelyeket le kell küzdened, a legfontosabb, hogy kételkedj önmagadban. Szükséged van egy kis extra önbizalomra!

Szűz

Itt az ideje, hogy felfedezd az érzéseidet, legyen szó bűntudatról vagy neheztelésről, reményről vagy vágyakozásról. Csak akkor kaphatsz valós képet arról, hogy mit is akarsz valójában a partneredtől és a szeretteidtől – és mit tudsz cserébe nyújtani.

Mérleg

Ne higgye, hogy a munkahelyi viszonyok kőbe vésődtek. Az az érdekes, hogy bár most mindenki a már eldöntöttek szerint cselekszik, bizonyos elképzelések hamarosan újra terítékre kerülnek. Valójában minden újra terítékre kerülhet.

Skorpió

Ne zárd ki a kényszerű változások lehetőségét az életedben, de előbb ismerd fel, hogy a jelenlegi állapotokat magadnak köszönheted, és aztán, bármennyire is érdekes a Vénusz együttállása, a boldog kimenetelre kiválóak a kilátások.

Nyilas

Nem jutsz messzire, ha nem veszed észre, hogy a családtagjaidat meg kell győznöd arról, hogy igazad van, és a családi bosszúságokat most kell megoldani! Lehet, hogy nem te vagy az oka a jelenlegi problémáknak, de a megoldásnak mindenképpen részese lehetsz.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy vissza akar menni az exéhez December 6-án

Bak

Önmagadon kívül álló körülmények készülnek visszacsinálni egy olyan döntést, amiről azt hitted, hogy véglegesítetted. Tekints úgy a sok bizonytalanságra, mint egy üdvözlendő lehetőségre, hogy megváltoztasd a véleményedet és a hozzáállásodat. Különben is, ami ezen a héten jó ötletnek tűnik, az a jövő héten már nem biztos, hogy olyan jónak tűnik.

Vízöntő

Mondhatni, hogy egy asztrológiailag jelentős időszak még mindig veled van, de el kell fogadnod, hogy a közeljövőben nem valószínű, hogy nagy változások történnek. Ehelyett inkább dolgozz azzal, ami már megtörtént, és szilárdítsd meg a kapcsolatokban eddig elért javulásokat.

Halak

A józan ész azt súgja, hogy a lehető leggyorsabban kell dolgoznod azon, hogy másokat kész tények elé állíts. Így lehetőségük lesz finomítani a részleteken, de anélkül, hogy ez befolyásolná a végeredményt. Ja, és ha gyakorlati kérdésekkel foglalkozol, hívj szakértőket.

X