Kos

Kevés türelmed lesz azokkal az emberekkel szemben, akik veled akarnak maradni és kényeztetni téged. Inkább szeretnéd, hogy a földre lépj, különösen most, hogy a kalandos személyes lehetőségek hamarosan visszatérnek. Legyünk őszinték; vannak olyan lehetőségek és választási lehetőségek, amelyeket még nem is vettél figyelembe.

Bika

A mai nap eseményeit valószínűleg a titokzatosság aurája övezi. Egy kis zűrzavar lehetséges, de az egyedül vagy viszonylagos elszigeteltségben eltöltött idő igazán élvezetes lehet. Ne nevezzen senki merevnek, mert arra készülsz, hogy mindannyiunkat meglepj – és hogyan!

Ikrek

Eltarthat egy darabig, amíg beindulsz – úgy tűnik, egy-két lépést elcsúsztál. A legjobb azonban, amit tehetsz, hogy a figyelmedet azokra az érdeklődési körökre és kérdésekre irányítod, amelyeket egykor olyan lenyűgözőnek találtál, de azóta félretettél.

Rák

A változatosság az élet fűszere. Legalábbis annak kellene lennie, hiszen most ismét lehetőséged nyílik arra, hogy kitörj a gubódból, és a társasági köröd ékkövévé válj. Ne fogd vissza magad, és ha már egyszer elhatároztad magad, nincs értelme számolgatni az árát.

Oroszlán

Gyakran mondják, hogy ez az évnek ez az időszaka a gyerekeké, ami miatt néhány felnőtt a fejéhez kaphatja a kezét! Pedig sok leckét tanulhatsz a kicsiktől, ha a spontán örömökről van szó. Ezért érdemes fokozottan odafigyelned!

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Szűz

A csillagok döntően az asztrológiai horoszkópod azon régióiba költöztek, amelyek az otthon és a család szempontjából jelentőséggel bírnak. Ironikus módon az eredmény a határozatlanság időszaka lehet a következő hetekben, talán azért, mert a lehetőségeid megnőnek, és az alternatívák megszaporodnak!

Mérleg

Készen állsz arra, hogy felvidítsanak. Az egyik jó hír, hogy egy elmaradt vagy elhalasztott utazás vagy találkozó hamarosan újra napirendre kerülhet. A személyes és közösségi pénzügyek kerülnek a középpontba, de úgy tűnik, hogy még egy kis ideig őrködni fogsz.

Skorpió

Legyél titokzatos, határozott és reális. Más szavakkal: légy önmagad. Lehet, hogy mások nem értenek veled egyet, de úgy tűnik, te irányítod a pénztárcádat. Ezért a partnereid elé állíthatod a pénzügyi kész tényeket, és nekik mosolyogva kell elfogadniuk a döntéseidet.

Nyilas

A múltban hajlamosnak mutatkoztál arra, hogy elherdáld a pénzed, de hamarosan lehetőséged lesz arra, hogy újra átgondold, és talán meggondold magát. Ne feledd, hogy semmiképpen sem szabad elbizakodottnak lenned, főleg azért, mert bár úgy gondolod, hogy egy személyes problémád mostanra megoldódott, még mindig vannak információk, amelyeket elő kell hoznod.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Bak

Ha úgy érzed, hogy most rejtőzködnöd kell, hogy jól érezd magad, az azért lehet, mert nem vagy biztos benne, hogyan reagálnak majd mások, ha megtudják, hogyan érzel valójában. Ez rendben van, és nem hiszem, hogy bárki is kritizálhatna azért, mert egy régóta fennálló helyzetet titokban tartasz.

Vízöntő

A kompromisszumok nem dominálnak a születési horoszkópodban a következő hónapokban, és szerintem most sem valószínű, hogy engedni fogsz. Csak apró és esetleg lényegtelen részletkérdésekben vagy hajlandó engedni a partnereknek, hogy az ő akaratukat kövessék. Másrészt, ha a szeretteidet magad mellett akarod tartani, valószínűleg érdemes lesz néhány morzsányi vigaszt nyújtanod nekik.

Halak

Könnyen magával ragadnak az események, és ha úgy érzed, hogy minden, ami körülötted történik, nagyobb az életnél, igazad lehet. Egy társasági lehetőség hamarosan többet kínál számodra, mint amennyit kértél: egy barátod rejtett tehetségeket fog megmutatni neked.

X