Szerdai horoszkóp, Szeptember 29., Fordulópont következik

Kos

Mosolyogj ma a világra, Kos. Légy hálás a dolgokért, amik vannak, és a körülötted lévő emberekért. Erősítsd fel a benned lévő meghitt, meleg érzést, és terjeszd ezt a szeretetet mások felé. Ez egy nagyon tágas időszak számodra, amelyben elég sok mindent elérhetsz, ha a fejedbe veszed. Sugározd valódi természetedet minden egyes sejteden keresztül, és figyeld, ahogyan a lehetőségek az utadba toppannak.

Bika

A mai nap nem a legalkalmasabb a tréfálkozásra, Bika. Maradj közel az otthonodhoz. Találj biztonságot abban, amit a legjobban tudsz csinálni. Akassz fel egy festményt, és főzz egy finom vacsorát. A mosolyoddal inspirálhatsz másokat, használd hát ki. Ne keseredj el, ha a gondolataid nem áramlanak jól a csoportban. Ez annak a jele, hogy egy kis időt kellene egyedül töltened.

Ikrek

Sok ellenkezés állhat ma az utadba, Ikrek, de próbálj meg nem rágódni rajta. A legfontosabb, hogy higgadt maradj, és tartsd meg a pozitív szemléletet. Ez egy olyan nap, amikor a másik oldal megértésével és tiszteletben tartásával nagymértékben egyensúlyt teremthetsz a kérdésekben. Legyél jótékony azok iránt, akik áldozatokat hoznak azért, hogy neked kényelmesebb legyen az utazás.

Rák

A mai kirakós darabjai nem biztos, hogy a helyükre illeszkednek, Rák, és lehetséges, hogy fogalmad sincs, miért. Ne stresszelj olyasmi miatt, amit nem egészen értesz. A dolgok megoldásának kulcsa a meghallgatás. Minden bizonnyal mindkét oldalon szükség lesz kiigazításokra, de ez csak akkor történhet meg, ha mindkét fél hajlandó kinyitni a fülét, és megérteni egymás nézőpontját.

Oroszlán

A mai nap rendkívül produktív lehet, Oroszlán. Jó térben vagy, ahonnan dolgozhatsz, és ez minden törekvésedben segíteni fog. A mai nap arra is kiváló, hogy megvizsgálj néhány hosszú távú tendenciát, amely most az életedben mozog. Gondolj a következő öt-tíz évre, és gondolkodj el azon, hogy a tetteid hogyan befolyásolják a jövődet. Tervezz előre, hogy előbbre juss.

Szűz

A régi és az új közötti harc lehet ma a világodban, Szűz jegyű. A visszafogott és régimódi szemlélet erősen uralkodik az uralkodó hangulatban. Ez az érzés valószínűleg szöget üt az arcodba, amikor a szokatlan és forradalmibb életszemlélet felé hajlasz. Nézd meg, milyen múltbéli tanulságokat tudsz levonni, miközben a jövőt építed.

Ezt már olvastad?
Szerelmi Horoszkóp Szerdára, Szeptember 28., Szerdára: Szenvedélyek és mély érzelmek

Mérleg

Az emberek ma kissé makacsnak tűnhetnek. Az alkalmazkodóképességed próbára tehető, Mérleg. A környezetedben élők valószínűleg a gyengéd, együttérző természetedet hívják segítségül. Kínálj gondoskodó fület és erős vállat másoknak, amin kisírhatják magukat. Tartsd a dolgokat visszafogottan és stabilan. Minél földhözragadtabb vagy, annál könnyebben boldogulsz majd a mai nap energiáival.

Skorpió

Ha lépcsőn mész felfelé, ma lépcsőfokról lépcsőfokra haladj, Skorpió. Ha egyszerre kettőt ugorsz fel a lépcsőn, az azt eredményezheti, hogy visszazuhansz az aljára. Ha ma megpróbálod elsietni a dolgokat, az lyukakat hagyhat a projektjeidben. Fejezd be a munkákat maradéktalanul, ügyelve arra, hogy minden lépésről alaposan gondoskodj. Ne hagyd figyelmen kívül a részleteket.

Nyilas

A mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy belevágj valamibe, vagy beruházást hajts végre, Nyilas. A szerencse és a jólét melletted áll, és lehetőséged nyílik arra, hogy nagyon jövedelmező pénzügyi döntéseket hozz. A megérzéseiddel összhangban van, hogy mit kell tenned. A lehető legjobb üzletet kösd meg, és biztosíts tisztességes és biztonságos jövőt magadnak és a befektetésednek.

Bak

A siker kulcsa ma az, hogy megőrizd a stabilitás levegőjét. Ha mások túlságosan szeszélyesnek látnak téged, habozni fognak, hogy bizalmat szavazzanak-e neked. Győződj meg róla, hogy megteszed azokat a dolgokat, amelyek a hatalmadban állnak, és amelyek segítenek növelni a befolyásodat. Erre a másoktól kapott támogatásra később szükséged lesz. Hozz létre egy szilárd alapot, amelyre építkezhetsz.

Vízöntő

A mai nap nagyon expanzív számodra, Vízöntő. Érzelmeid kedvező helyzetekbe sodorhatnak másokkal. A mai nap tempója kissé lassúnak tűnhet, de ezt kihasználhatod. Vizsgálj meg minden részletet alaposan, és próbálj meg nem hagyni egyetlen darabot sem figyelmen kívül. Stabil, gondoskodó hangulatban lehet részed, amely kisugárzik és másokat is magad felé vonz.

Halak

Úgy érezheted, mintha falba ütköznél, Halak. Az érzelmeidet kissé elfojtod, és úgy érezheted, hogy a szokásosnál is makacsabb vagy. Van egy nagy és jótékony erő, amelyet ma megcsapolhatsz, amennyiben nyitva tartod az intuíciódat. Minél kevésbé keresed, annál valószínűbb, hogy eljut hozzád. Valami cselekvésre sarkallhat.

Talán ezek is érdekelhetnek