Kos

Bármilyen jellegű feladat ma valószínűleg Herkulesi nehézségekbe ütközik, Kos. A túlhajszoltság és a megerőltetés miatt kissé rosszul érezheted magad. Jó ötlet lehet, ha egy kis időt egyedül töltesz, hogy kipihend magad. Ha ez nem megy, legalább próbálj meg lazítani a dolgokon. Emellett néhány váratlan változás a közösségedben is megmozgathatja a nyelveket. Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonnál le, mindenképpen nézz utána a tényeknek.

Bika

Pénzügyek nyomaszthatják egy közeli barátodat vagy szerelmedet, Bika, és lehet, hogy tanácsot kér tőled. Egy kreatív projekt nagyobb pénz-, idő- vagy egyéb ráfordítást igényelhet, mint eredetileg gondoltad. Ez elgondolkodtathat, vajon képes leszel-e folytatni. Lehet, hogy némi finomításra lesz szükség a részedről, de képes leszel befejezni a terv szerint.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Lehet, hogy látogatóid lesznek, Ikrek, vagy akár egy forró randevút is beütemezhetsz ma estére. Délutánra lehet, hogy túl fáradtnak érzed magad ahhoz, hogy kimozdulj, és elgondolkodsz azon, hogy le kellene-e mondanod. A legjobb, ha visszafogottan intézed a dolgaidat. Ahelyett, hogy kimozdulnál, igyál otthon kávét és süteményt, a süteményt pedig szerezd be egy cukrászdából! Az estéd legyen tele izgalmas, élénkítő beszélgetéssel. Örülni fogsz, hogy kitartottál a terveid mellett.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X