Új projektjeid sikeresek lesznek.

Rendelkezel minden szükséges erőforrással, még akkor is, ha most épp nem így látod. Lehet, hogy alábecsülöd a képességeidet és a tudásodat. Felkészültél erre a pillanatra, az előtted álló út biztos és biztonságos. Most, hogy Raziel arkangyal melletted van, a további segítség útmutatás, támogató emberek vagy váratlanul érkező bőség formájában szinte varázslatos módon jelenik meg. Bármi lehetséges! Azonban ahhoz, hogy megkapd ezt a segitséget, magabiztosan kell cselekedned. Haladnod kell a terveiddel, még hozzá úgy,hogy ezzel megmutasd másoknak(és magadnak is), hogy semmi kétséged az eljövendő siker felől.

Az üzenet további jelentései: Kreatív megoldások. Ügyesség és magabiztosság. A ma- nifesztálás képessége. Koncentrált cselekvés. A kezdő lépés megtétele.

Raziel mágikus arkangyal, aki segít neked abban, hogy olyan életet varázsolj magadnak, amilyenről álmodozol! Ez a varázslószerű angyal Isten trónjának közelében ül, és ismer minden olyan szent titkot, amelyre szükség lehet, hogy segítsen neked a csodálatosabbnál csodálatosabb lehetőségek megteremtésében. Milyen kívánságot szeretnél valóra váltani? Kérd Raziel arkangyal segítségét, ha bármilyen erőforrásra van szükséged, mellyel megkönnyítheted a teremtést.

X