A következő csillagjegyek a legszerencsésebbek, ha a szerelemről van szó 2023. február 15-én, és a mai nap érdekessége, hogy ez a Valentin-nap utáni nap.

Az asztrológia három legszerencsésebb csillagjegye készül kiterjeszteni a Valentin-napi vidámságot, és bevinni azt „abba a dologba, amit életnek hívnak”, ahogy Prince nevezné. A mai napon rengeteg jótékony – és ritka – kozmikus erőnek köszönhetően elég könnyű lesz felismerni a jóságot mind az átvonulásokban, mind magában a napban.

A Nap és a Hold fényszöge révén a két bolygó együtt dolgozik azon, hogy csillapítsa a mentális nyugtalanságot, és kiterjessze érzelmi jólétünket.

Ezen a napon nemcsak a partnerünkben és az iránta érzett szeretetünkben hiszünk, hanem önmagunkban is, és amit ma megosztunk egymással, az képes megváltoztatni az életünket.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Az együttlét a terv része, és a kíváncsi új ötletek cseréje is – olyan dolgok, amelyeket egy pár szívesen megosztana egymással.

Boldogságunkat fokozza a Merkúr fényszöge a szerencse bolygójával, a Jupiterrel, ami segít megérteni, hogy mit érzünk és miért. Mivel amit ma érzünk, az a szerelem, az édes szerelem, kezdhetjük megérteni, hogy milyen intenzívek az érzéseink, és ahogy ezek a gondolatok visszhangzanak bennünk, egyre jobban bízunk majd ebben a szerelmünkben. Jó nap ez az életre, ahogy mondani szokták.

Nézzük, kik a szerencsés csillagejgyek:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X