Szerelmi horoszkóp 2022 decemberére: Drámák és sorsdöntő találkozások

Az asztrológusok azt jósolják, hogy az év utolsó hónapja a kapcsolatok terén szinte minden csillagjegy számára viharos lesz. Sorsdöntő találkozások, elválások, egy szerelem visszatérése a múltból – sokak számára ez az időszak változásokat hoz ezen a téren. Olvasd el a 2022 decemberére vonatkozó részletes szerelmi horoszkópot minden csillagjegy számára.

Kos

A szerelmi problémák egész decemberben lekötik a Kosok figyelmét. Egyensúlyozni fog a szerelme és a munka között, míg az előbbivel való kapcsolat kissé nehézkes lesz. Az egyedülálló Kosokat ebben a hónapban nem fenyegeti a státuszváltás veszélye.

Bika

Érzelmi válság készülődik a lelki társaddal való kapcsolatodban. Az átmeneti különválás vagy távolságtartás jót fog tenni, és arra ösztönöz, hogy jó megoldást találj a problémáidra. Ahhoz, hogy minden jól dőljön el, fontos a belső energia és a lelki egyensúly megőrzése. Tegyél meg mindent, hogy megmentsd a szerelmedet, és ne idegenítsd el a párodat.

Ikrek

Úgy érzed, hogy az egyesülésed szétrepedt, és a kapcsolatod kezd megrekedni. Itt az ideje, hogy hallgass a belső hangodra, és figyelj a jelekre, amelyeket a sors hagy rád. Az, hogy a partnered képtelen mélyebb szinten kapcsolódni hozzád, annak lehet az oka, hogy az irántad érzett vonzalma pusztán fizikai.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X