Kos: március 21. – április 19

A júliusi szerelmi horoszkóp szerint a Kos szülötteknek térre van szükségük a kapcsolatukban. Meg fogják tudni szerezni, amit akarnak, de bizonyos korlátok között. Nem kell sietned, mármint ha tényleg folytatni akarod mindazt, amit eddig felépítettél. Ha hajlandó vagy befektetni egy magányos és önvizsgálatot igénylő időszakba, akkor a csillagok támogatni fognak. Itt az ideje, hogy szabad utat engedj a gondolataidnak.

Bika: április 20 – május 20

A Bika szülöttek sok őszinte pillanatot tölthetnek el a partnerükkel. A 2022 júliusi szerelmi horoszkóp kedvező időszakot jelez a kapcsolatok terén. Próbáld meg nem elragadtatni magad. A csillagok azt tanácsolják, hogy tedd félre az impulzivitást, és koncentrálj arra, ami igazán fontos a lelked számára.

Ikrek: május 21. – június 21

Az Ikrek szülöttek számára ez az időszak nem túl szerencsés. A 2022 júliusi szerelmi horoszkóp szerint szorongó és türelmetlen vagy. Ha eddig biztosan tudtad, hogy mit akarsz valójában, akkor itt a dolgok megváltoztak. Nem kell azonban szembe menned azzal, amit a lelked diktál. A csillagok azt tanácsolják, hogy maradj ugyanaz az őszinte ember.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X