Kos

A Kos rendkívül pozitív hétre számíthat, amelyben minden, amit a szerelemben tervezel, be fog válni. Ha a dolgok nem működnek, az egy párkapcsolati varázslat miatt lehet. A bolygók energiája dübörög, ami azt jelenti, hogy a Kos nem fog unatkozni: sok fényes esemény és új ismeretség vár rá. A hét közepén fáradtság, csüggedés és magány iránti vágy jelentkezhet, de ez gyorsan elmúlik.

Bika

A Bika valószínűleg sok időt szeretne a másik felével tölteni. Ez lesz a helyes döntés. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy pihenjenek együtt, látogassanak el új helyekre, és töltsenek el romantikus estéket. Aki még szingli, annak az öt bölcs igazság követése segít a szerelem vonzásában. Ne feledd, hogy a szerelem nem csak a romantikáról szól, hanem a bizalomról, a kedvességről, a segítőkészségről és a nyitottságról is.

Ikrek

Az Ikrek szerencsés lesz ezen a héten, de energiavámpírok és egyszerűen csak mérgező emberek kerülhetnek az útjába. Az Ikrek az éjszakai csillagjegyek láthatatlan támogatását élvezhetik, így képesek lesznek elkerülni a problémákat. Akiket párkapcsolati problémák foglalkoztatnak, azoknak a bolygók sok pozitívumot hoznak. Lehetőség van közös elfoglaltságokat találni, randizni, együtt tölteni az időt a saját falak között. A kapcsolatok javítására tett kísérletek sikeresek lesznek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X