Kos

A Kosok bajra számíthatnak. Kényelmetlenül érzik majd magukat a hosszú távú kapcsolatokban. Váratlan veszekedések történhetnek, amelyek kiütik alóluk a talajt. Az asztrológusok azt tanácsolják nekik, hogy maradjanak optimisták. Igen, a Kos az egyik legdurvább csillagjegy, de könnyen megbirkózik önmagával és az érzelmeivel. A partnerrel való utazás és kirándulás hasznos lehet. A magányos Kosoknak egyelőre az árnyékba kellene húzódniuk.

Bika

A Merkúr 14-én retrográdba fordul, és emiatt a Bikáknak éberebbnek kell lenniük, különösen a szerelemben. A párkapcsolatokban a félreértések időszaka kezdődik, és kellemetlen találkozások várnak a Bika szinglikre. Előre meg lehet állapítani egy személy jellemét és energiáját, például az állának formájából. Ez a módszer sok időt takarít meg. Nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy kapcsolatban kompromisszumra jussunk.

Ezt már olvastad?
Szerelmi horoszkóp Vasárnapra, Március 26., Fontos döntéseket kell hoznunk!

Ikrek

E jegy magányos képviselőinek érdemes alaposabban szemügyre venniük a környezetüket. Könnyen lehet, hogy van olyan személy, aki titokban szerelmes beléjük. A negatív szokásaik elriaszthatják ezt a személyt. Egyelőre jobb, ha nem teszünk aktív lépéseket. Ha a körülötted lévők érdekeltek a kapcsolat javításában, akkor felemelheted a fehér zászlót, és megkezdheted a tárgyalásokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X