Kos

A Kos, mint úgynevezett kardinális jegy, ezen a héten teljes mértékben felfedezheti tehetségét és jellemvonásait. Az asztrológusok úgy vélik, hogy a Kos gyorsan és tartósan szerelmes lesz. Ez az, ami segíteni fog nekik abban, hogy boldogabbá váljanak, mivel az Univerzum aktívan elkezd nekik „különböző lehetőségeket kínálni” ennek vagy annak a személynek a személyében. Mindössze arra lesz szükség, hogy többet kommunikáljunk és nyitottabbak legyünk. Ezen a héten a Kosok találkozhatnak a boldogságukkal.

Bika

A Bika azok közé tartozik, akik nagyon ritkán bocsátják meg a sértéseket. Ezen a héten az asztrológusok azt tanácsolják az e jegyhez tartozó embereknek, hogy éppen ellenkezőleg, minél gyakrabban bocsássanak meg a környezetükben élőknek. Ezzel a Bika sok energiát és időt takarít meg, valamint javítja a karmáját. A következő hét ideális a családi problémák megoldására és a partnerével való elmaradt ügyek megbeszélésére. Jobb, ha ezt úgy teszi, hogy ne sértse meg a szeretteit.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Az asztrológusok azt tanácsolják az Ikrek embereknek, hogy törekedjenek a pozitív hangulatra. Szombaton és vasárnap ezek az emberek megalapozhatják személyes boldogságukat, mert megkezdődik a Merkúr aktiválásának időszaka, ami rendkívül fontos. Ha már van jelölt a másik fél szerepére, akkor egy erős szerelmi varázslattal gyorsabban ráveheted, hogy beléd szeressen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X