Kos

A szerelmi szerencse vonzásához a Kosoknak nemcsak a saját erejükre, hanem a barátok és rokonok segítségére is támaszkodniuk kell. Az ő tanácsuk és valódi segítségük abban a formában, hogy megpróbálnak találkozni egy Kos valakivel, segít a jel képviselőinek abban, hogy bizalmat szerezzenek, és ne féljenek az első lépést megtenni a szerelemben. Most jobb lenne, ha nem hoznál elhamarkodott döntéseket, és résen lennél. A szerelem bárhonnan lecsaphat. A folyamat felgyorsítása érdekében érdemes megpróbálni tisztázni a karmát, hogy az univerzum még gyakrabban segítse a Kosokat. Ehhez három technikát használhatsz.

Bika

Elképzelhető, hogy a Bikáknak sok fontos döntést kell meghozniuk május 22. és 28. között. Itt a segítségükre lesz a cikkünk arról, hogyan hozzanak döntéseket a holdfázisok alapján. Ha szeretnéd, hogy a szerelmi életeddel is kapcsolatba kerülj, akkor ezen a héten a Bikáknak ki kell lépniük a komfortzónájukból. A négy fal között ugyanis nem fogják megtalálni azt, akit keresnek, és ezen még a Rák jegyű Vénusz fellendülése sem fog segíteni. Ebben az igazán varázslatos időszakban az új ismeretségek és randevúk rendkívül élvezetesnek és kifizetődőnek bizonyulhatnak.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Az Ikrek ezen a héten legyőzhetik a komorságot és az apátiát, ami új kapukat nyit meg előttük az üzleti életben és a szerelemben is – a tavaszi élet legfontosabb területén. A Mars és a Merkúr támogatása ellenére az Ikrek nem számíthatnak spontán drámai változásokra a magánéletükben. Ezt a területet a saját kezükbe kell venniük. Ezen a héten az asztrológusok azt javasolják, hogy inkább a jövőn meditálj, mint a múlton. Egy kapcsolat megkezdése előtt a jegy szülötteinek fontossági sorrendet kell felállítaniuk, és ki kell találniuk, mi az, ami igazán fontos számukra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X