Kos

Ezen a héten a Kos szerelmesek a csúcson lesznek: a kívánságok ritkábban teljesülnek, de a partnerük és a családtagjaik értékelni fogják, ha megpróbálják jobbá tenni az életüket. A sikeres előrelépést csak a hirtelen kirobbanó féltékenység akadályozhatja, ami miatt a Kosok összeveszhetnek a kedvesükkel. Az érzelmek kontrollálása időnként rendkívül nehéz lehet, de ezt meg kell tanulni. A Kos így megtalálhatja a karmikus problémák megoldásának módját.

Bika

Ebben az energetikailag szeszélyes időszakban a Bikáknak a családi bajok ellen érdemes többet használniuk az otthoni amuletteket. A veszekedések szó szerint a semmiből lehetségesek. A szeretteivel való veszekedések az energia és a hangulat állandó változása miatt lehetségesek. Ez a hét teljesen alkalmatlan a szerelmi kísérletekre. Ami a már házasokat vagy párkapcsolatban élőket illeti, nem teljesen világos, hogy a bolygók mit hoznak a Bikáknak – a szerelem növekedését vagy hiányát.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Az Ikrek szerelmének minden esélye megvan arra, hogy erősödjön, különösen, ha megpróbálnak mindent megtenni azért, hogy találkozzanak a másik felükkel. Az időszakosan jelentkező depressziós hangulat és apátia veszélyes lesz, de egyszerű emberi társasággal kezelhető. Itt az idő. Amikor lehet és kell is beszélni az érzéseikről. Kevésbé kell idegesnek lennie, ezért célszerű megerősítések, meditációk és egyéb gyakorlatok segítségét igénybe venni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X