Kos

A Kosoknak sok új ismeretségük lehet a mostani időszakban. Ez azt jelenti, hogy a jegy egyedülálló képviselői, akik a lelki társat keresik, itt az ideje, hogy szerelmi kompatibilitási jóslatokat használjanak. A flörtölés, a romantika és a társaság olyan dolgok, amelyek feldobják a hangulatodat, de az asztrológusok emlékeztetik a Kosokat, hogy az újévi ünnepek előtt érdemes rendet tenni a munkahelyeden is.

Bika

Ahhoz, hogy a Bikák ezen a héten mosolyogjanak a szerelemben, optimistábbnak kell lenniük. Ehhez minden reggelt a világ és önmaguk iránti szeretettel kell kezdeniük, bizonyos szabályokat követve. Az egyedülálló Bikák képesek lesznek találkozni egy érdekes emberrel, aki nem hagyja őket közömbösen. Ez a románc rövid életűnek bizonyulhat: nem biztos, hogy túlmutat egy egyszerű flörtön.

Ikrek

A házas Ikrek ne kockáztassák a kapcsolatukat. A konfliktushelyzeteket jobban lehet kezelni anélkül, hogy a pillanat hevében védekezni kezdenénk és szavakkal dobálóznánk. A nézeteltérések fele magától megoldódik, a másik fele pedig megoldást talál. A legerősebb szerelmi varázslat segít az Ikreknek lelki társat találni, vagy megerősíteni egy meglévő kapcsolatot.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X