Szerelmi horoszkóp az Augusztus 22-28 közötti hétre

Kos

A Kos számára a másik nem szívének kulcsa az érdeklődés képességében rejlik. Meg kell tanulnod, hogyan teremtsd meg az intrikát. Egy kis külső bájt, egy enyhe mosolyt is hozzáadhatsz. Szintén fontos lesz az erős energia, amely segít a Kos művészeti terápiában. A Kosok természetes ereje segít nekik abban, hogy bármelyik emberben fellángoljanak az érzések, de fontos, hogy ne váljanak túlságosan tolakodóvá.

Bika

A Bika emberek jobban teszik, ha óvatosan változtatnak a magánéletükben, nehogy véletlenül elijesszenek valakit, vagy olyan embert válasszanak, aki energetikailag és jellemileg teljesen alkalmatlan számukra. Ezért a legjobb, ha a szerelmi kompatibilitást ellenőrizzük, mielőtt új kapcsolatba kezdünk. A szerelem nem az a terület, ahol mindent csakis kockázatvállalással lehet elérni. Fontos, hogy időnként kikapcsoljuk az érzéseinket és bekapcsoljuk a fejünket. Ezen a héten kötelező.

Ezt már olvastad?
Szerdai Horoszkóp, Szeptember 28., Izzani fog a levegő körülötted, te leszel a középpontban

Ikrek

Az Ikreknek, akik a legkarizmatikusabb csillagjegyek közé tartoznak, érdemes odafigyelniük a vonzerejükre, de ne csak erre hagyatkozzanak. Ez egy meglehetősen mozgalmas és stabil hét lesz, mivel a Vénusz negatív hatását a Merkúr még mindig tmogatja. Ennek a jelnek a képviselői képesek lesznek megalapozni a személyes életüket. Érdekes ismeretségek várhatóak, de semmiképpen sem kell elsietni a dolgokat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek