Kos

A mai napon arra kell összpontosítanod a figyelmedet, hogy mit szeretnél a kapcsolatodtól. Közöld a kívánságaidat a partnereddel, és arasd le a pozitív hozadékot! Most éppen egy kis időt szeretnél kettesben tölteni a pároddal, egyszerűen csak egymás karjaiban pihenni. Ha még mindig a szerelmet keresed, akkor tartsd nyitva a szemed és a lehetőségeidet. Lehet, hogy rájössz, hogy a számodra megfelelő személy mindvégig ott volt.

Bika

Ma azt tapasztalhatod, hogy a bájodnak köszönhetően társaságban te vagy a figyelem középpontjában. Úgy fogod érezni, hogy minden szem rád szegeződik, és élvezni fogod ezt a kiváltságos helyzetet! Ne hagyd, hogy ez a fejedbe szálljon, de élvezd ki. Az örömöd, hogy észrevesznek, olyan örömet fog okozni, amely még vonzóbbá tesz mások számára. Ügyelj azonban arra, hogy ne csak a jó megjelenésed, hanem a bájos személyiséged is megmutasd.

Ikrek

Ma a kedvesed álmodozásaiban fogsz elveszni. Hagyod, hogy elméd a sztratoszférába vitorlázzon, és arról álmodozz, akit a legjobban szeretsz. Ma élesen érzed majd a köztetek lévő szerelmet, és nem akarod, hogy ez a pillanat véget érjen. Nem baj, ha egy napra hagyod magad így elragadtatni, de holnap győződj meg róla, hogy a lábad szilárdan a földön áll.

Rák

Ma számíthatsz arra, hogy érezni fogod a párod melegségét és szeretetét, hiszen a személyközi harmónia időszakában vagytok. Oszd meg érzéseidet kedveseddel, és ezt a szeretetet visszakapod majd. A szingliknek érdemes a legjobb tulajdonságaik kiépítésére összpontosítaniuk, mert valaki, aki közel áll hozzád, biztosan észrevesz majd.

Oroszlán

Valószínűleg ma egy rövid kirándulásra indulsz a városból. Ennek célja az lesz, hogy újra kapcsolatba kerülj a pároddal, és nevessetek egy kicsit, és felfrissülve térjetek vissza. A párod imádattal és szeretettel áraszt majd el téged, amitől úgy fogod érezni, hogy szeretnek. Ne legyen bűntudatod, ha a gyerekeket a nagyszülőknél hagytad, ők jól érzik magukat, amíg te távol vagy!

Szűz

Romantikus téren gyümölcsöző lesz a mai nap. Gondolkodj el azon, milyen különleges pillanatokat töltöttél el a pároddal az utóbbi időben, és hogy hogyan építhetnétek tovább ezt a szeretetteljes kapcsolatot kettőtök között. Ne felejtsetek el szórakozni, mert így lesz mit megosztani és nevetni a közös történeteken!

Mérleg

Diákok, ma azt tapasztalhatjátok, hogy a tanulmányaitoktól elvonja a figyelmeteket egy különleges személy, aki flörtölő szöveges üzeneteket vagy e-maileket küldözget nektek. Ne szakadjatok el túl sokáig a könyvektől e figyelemelterelés miatt, hiszen a tanulmányaitok sokkal fontosabbak most, mint ennek a személynek a flörtölős közeledése. Mondd meg neki, hogy szívesen beszélgetsz vele a vizsgák után.

Skorpió

Ma ne hagyd, hogy a pároddal még egy estét otthon maradjatok, menjetek ki, és szórakozzatok a városban. Csináljatok valami szórakoztatót, például vegyetek részt egy táncórán vagy nézzetek meg együtt egy filmet. Meglátod, hogy ez valóban megtöri a monotonitást, és újra lesz miről beszélgetnetek.

Nyilas

A partnered és te ilyenkor tökéletesen kapcsolódtok egymáshoz; régóta nem voltatok ilyen boldogok. Ezért, ha mostanában tervezted, hogy megkéred a párod kezét, a mai nap kiválóan alkalmas arra, hogy előremenj és feltedd a kérdést. Ma jó esély van arra, hogy a lánykérésedet elfogadják. Élj ma ezzel a lehetőséggel, és rá fogsz jönni, hogy örülsz, hogy megtetted!

Bak

Valószínűleg megbabonáz partnered erős személyisége. Hogy élvezzétek egymás társaságát, tervezzetek egy kellemes kirándulást olyan helyre, ahol senki sem zavarhat benneteket. Így jobban megismerhetitek egymást is. Ráadásul ez arra ösztönöz, hogy ilyen romantikus kirándulásokat tervezzetek, nemcsak azért, hogy megmentsétek a kapcsolatotokat az unalomtól, hanem azért is, hogy új lendületet vigyetek bele.

Vízöntő

Ma azt fogod tapasztalni, hogy szükséged van egy kis támogatásra a partneredtől, és ő szívesen felajánlja azt. Tulajdonképpen kézzel-lábbal fog várni rád. Ne félj a kedvesedre támaszkodni, hiszen az illető készséggel támogatja a választott törekvéseidet. Ezek a munkád gyümölcsei – megmutattad a támogatásodat, és most cserébe megkapod.

Halak

Azok a párok, akik az utóbbi időben vitatkoztak, azt fogják tapasztalni, hogy a nézeteltéréseik feloldódnak, és a harmónia visszakúszik a kapcsolatukba. Dolgozzatok keményen ezen a folyamaton, mert magától nem fog megtörténni. Tartsátok szem előtt a hosszú távú párkapcsolati céljaitokat, és maradjatok pozitívak.

X