Kos

A mai nap kedvezően alakulnak a kilátásaid arra, hogy új emberrel ismerkedj meg. Ez a személy akár külföldi származású is lehet. Még ha egyedülálló is vagy, ma egy ünnepségen vagy társasági eseményen találkozhatsz valakivel, aki megért téged. Ma mindenképpen menj ki és vegyülj el, mert lehet, hogy a tökéletes partnered csak rád vár!

Bika

Lehet, hogy ma egy barátoddal beszélgetsz, és akkor felcsillan a felismerés, hogy ez a személy lehet az, akit kerestél. Még csak rövid ideje ismered ezt a személyt, ezért próbáld meg nem elragadtatni magad. Szánj azonban időt arra, hogy megbecsüld ezt a személyt, és engedd meg magadnak, hogy elgondolkodj azon, vajon jó párost alkothat-e veled!

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Március 25., Minden okunk megvan az örömre!

Ikrek

Elég nagy a lelkesedésed egy új romantikus partner megtalálása iránt. A közelmúltban volt néhány mélypontod a szerelemkeresés terén, de ma azt fogod tapasztalni, hogy ismét szellő van a vitorláidban, és az ellenkező nem tagjai elég könnyen vonzódnak hozzád. Használd ki ezt a nagy energiával teli időszakot arra, hogy kiteszel magadért, és bőségesen magadra vonod mások figyelmét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X