Kos

A szerelem és a romantika körül ma erős spirituális erők vannak. A szerelmeseknek nincs kedvük az apróságokhoz, még akkor sem, ha ezt már hetekkel vagy hónapokkal korábban megtették. Hirtelen szertartást vagy valamilyen rituálét követelhetnek annak jeléül, hogy együtt vagytok. Ha ez problémát jelent, akkor csak valami könnyed és értelmetlen dologra menjetek.

Bika

Ma nagyon harmonikus légkör vesz körül, amelyet egyfajta izgalom árnyal. Egy kedveseddel úgy dönthettek, hogy kiszélesítitek a tevékenységi körötöket, izgalmas nyaralást terveztek valami egzotikus helyre, vagy valamilyen új sportot űztök. A légkör köztetek laza és szórakoztató, használjátok ki, amíg lehet.

Ikrek

Elég intenzív szakasz kezdődik a romantikus életedben. Ha nemrég kezdtél el egy kapcsolatot, akkor számíts arra, hogy valamilyen módon megerősödik, ahogy egyre több módot fedeztek fel arra, hogyan keverhetitek össze a képességeiteket és az érdeklődési körötöket. Jó, ha nyitottan állsz a jövődhöz, és egyelőre nem tervezel semmi komolyat. Hagyd, hogy folyjon a dolog.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X