Kos

A szerelem és a romantika talán nem túl szenvedélyes most, de ennek ellenére pont így szereted. Rengeteg lehetőséged van arra, hogy sok új emberrel találkozz, és kedvedre flörtölhess és ismerkedj, akár személyesen, akár az interneten keresztül. Akikkel találkozol, nagyon melegszívűek lesznek, és ráhangolódnak a mélyebb igényeidre.

Bika

Ez az időszak ideális arra, hogy különleges szerelmes levelet írj valakinek, akinek mindig is szeretted volna kifejezni mélyebb érzéseidet. Mivel gyakran nehezen engeded ki az érzelmeidet, és teljes biztonságban kell érezned magad ahhoz, hogy elismerd őket, ez az ideális módja ennek. Valószínűleg nem kell sokáig várnod a válaszra.

Ikrek

Az új körökben való mozgást emeli ki a mai nap. Igazán jót tenne neked, ha el tudnál menni valahová, ahol megnyílhatsz, és talán új és izgalmas dolgokat tanulhatsz. Itt olyan találkozásokra kerülhet sor, amelyek megdobogtatják a szívedet, és új szemszögből láttatják veled az életet. Bármi, ami segít kitágítani a tapasztalataid határait, biztosan jót tesz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X