Kos

Ma nagy boldogságot okozhat neked, hogy a párválasztásod a családod teljes egyetértésével találkozott. Ez csodálatos megkönnyebbülést jelent, és a jövőben sokkal könnyebbé teszi a dolgodat. Azok, akiknek a családja valóban megtalálta számodra az új társukat, örülni fognak a választásuknak. Ekkor kezdhetitek el tervezni az esküvőtöket és a hozzá kapcsolódó ünnepségeket.

Bika

Ha eddig próbáltad meggyőzni a szüleidet a potenciális házastársad alkalmasságáról, akkor ma valószínűleg sikerül némi előrelépést tenned abban, hogy a te nézeteidre térítsd őket. Nem szabad túlságosan erőltetned őket, különben az egyesülés ellen foglalhatnak állást. Ha azonban gyengéd és őszinte vagy, akkor valószínűleg még ma beleegyeznek a házasságba.

Ikrek

Ha egyedülálló vagy, akkor ma valószínűleg csalódottnak érzed magad amiatt, hogy az utóbbi időben nem történt előrelépés a szerelmi életedben. A mai nap ezen a téren is lassú lesz, de nincs minden veszve, mivel képes vagy arra fordítani az időt, hogy arra koncentrálj, amit igazán keresel a partneredben. Ha jobban tudod, mit szeretnél magadnak, nagyobb szerencséd lesz, miközben partnert keresel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X