Kos

Az utóbbi időben reménykedtél és próbáltál megismerkedni egy érdekes személlyel, és ma talán sikerül is egy nagyon érdekes személlyel találkoznod. Ebben a kapcsolatban sok szikra lesz, mert mindketten szeretitek a kihívásokat, és utáljátok az unalmat. Ez a személy biztosan nem hagyja majd nyugodni a lábad, és te is ugyanezt teszed majd érte!

Bika

Mostanában elég romantikusnak érzed magad, és kedved van a szórakozáshoz. Te is szívesen elbűvölnél egy különleges személyt. Tedd ezt szabadon, hiszen a mai nap a szerelmi életed virágzásnak indulhat. A kapcsolataidba fektetett erőfeszítések sok váratlan módon hoznak majd gyümölcsöt számodra. Koncentrálj továbbra is a partneredre, vagy arra, akit a tiédnek szeretnél, és látni fogod, hogy erőfeszítéseid megtérülnek a megfelelő időben.

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

Lehet, hogy vonzónak tűnsz egy eddig ismert személy számára, aki most teljesen új megvilágításban lát téged. Ez az új partnerség egy hosszú távú kapcsolat minden jellemzőjét tartalmazza, de meg kell győződnöd arról, hogy a másik személy ugyanolyan elkötelezett, mint te. Ha ez az újdonsült vonzalom olyasvalakitől származik, aki már egy ideje a barátod, akkor valószínűleg képes leszel arra, hogy működjön a dolog.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X