Kos

Lehet, hogy nehezen tudod eldönteni, mit tegyél, ha a szerelmi életedről van szó. Nem arról van szó, hogy különösebben rosszul érzed magad valamelyik aspektusát illetően, hanem arról, hogy nem tudod felfogni az események alakulását. A bolygók állása összezavarja azokat a jeleket, amelyeket egy bizonyos személytől véltél kapni. De tarts ki, mert hamarosan minden kiderül.

Bika

Az asztrális konfiguráció igencsak megvilágosító erejűnek bizonyulhat, amikor egy közeli kapcsolatról kell valamit megértened. Bár a napot úgy kezdheted, hogy még zavarodottabbnak érzed magad, mint korábban, a tudatlanságnak ez a felhője eloszlik, és szikrázó bizonyosságot hagy helyette. A kulcs abban rejlik, hogy megértsétek, mit is akartok mindketten a kapcsolattól. Ez tényleg ilyen egyszerű – nem több és nem kevesebb!

Ezt már olvastad?
Szombati horoszkóp, Június 10., Új ötleteid támadnak ma

Ikrek

A fantáziák akkor szépek, ha visszhangoznak valamit a saját mélyebb érzelmi természetedből. A mai égi légkör azt jelenti, hogy lehetőséged nyílik arra, hogy egy-két tartósabb és játékosabb képzelgésedet kiéld. Rendezd el a helyszínt ott, ahol a legmegfelelőbb, és engedd meg, hogy te és szerelmed újra átéljétek a kezdeti szenvedélyt. Mindketten kellemesen meg fogtok lepődni, hogy ez mennyire elmélyíti a köztetek lévő köteléket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X