Kos

Ha lehet, ma egy kisebb társasági összejövetelen jól fogod érezni magad. Beszélgess azokkal, akikkel egyébként nem vennéd a fáradságot, hogy megismerkedj. Ez új érdeklődési körök, és végső soron egy új kapcsolat felé nyithat ajtót. Azzal, hogy kockáztatsz, és meg mered nyitni a szívedet egy új ember előtt, többet lépsz előre, mint már egy ideje.

Bika

Ma próbáld meg kideríteni, mit is érzel valójában a legújabb partnereddel vagy szerelmeddel való kapcsolatoddal kapcsolatban. Ha már egy ideje vegyes érzéseid vannak, akkor szánj egy kis időt arra, hogy átgondold, pontosan mi is zavar téged. Lehet, hogy csak egy apró problémáról van szó, amit túlságosan felfújnak, és ezzel az elidegenedés érzését keltik.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Június 8., Pozitív és eredményes napra számíthatsz

Ikrek

Jót tenne neked, ha minden alkalmat megragadnál arra, hogy megfogalmazd, pontosan mit is érzel a jelenlegi kapcsolatoddal kapcsolatban. Nem gyakran adódik lehetőséged arra, hogy mélyrehatóan beszélj bizonyos kérdésekről, amelyek az elkülönültség érzéséhez vezethetnek. Sok megbeszélnivalótok van. És mindenképpen megéri a fáradságot, hiszen a (jelenlegi vagy leendő) párkapcsolatotokban még rengeteg van hátra.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X