Kos

A nap energiája lehetőséget teremt arra, hogy új körökben mozogj és új barátokat szerezz, különösen, ha romantikára vágysz. De egy kicsit kalandvágyóbbnak kell lenned, és abba kell hagynod az aggodalmat is, hogy esetleg rossz benyomást keltesz. Ha a pozitívumokra tudsz koncentrálni, ahelyett, hogy a negatívumokat erősítenéd, több sikert érhetsz el.

Bika

A szerelem akkor fog virágozni, ha kedvesednek édes és kívánatos ajándékokkal udvarolsz, ami arra ösztönzi, hogy még közelebb kerüljön hozzád. Lehetőséged van arra, hogy olyasmit vásárolj, ami igazán inspirálja. Egy szép műalkotás, lehetőleg valami szoborszerű, biztosan megteszi a hatását. Meg kell teremtened a megfelelő hangulatot is, amelyben bemutathatod neki.

Ikrek

A nap energiája egy csipetnyi könnyed fantáziát hoz a szerelmi életedbe. Bármilyen problémád volt az utóbbi időben, átalakulhat, ha magad mögött hagyod őket, és arra koncentrálsz, hogy elengedd magad. Ha randevúra készülsz, jobban tennéd, ha élveznéd a tiszta romantika hangulatát, és hagynád, hogy a holnap magától megoldódjon.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X